Sari la conținut

Cea mai bună veste, de Buna Vestire! Celebră actriță, însărcinată pentru prima oară, la 43 de ani. „E o sarcină dorită. Viața mea va fi din ce în ce mai frumoasă”

Cea mai bună veste, de Buna Vestire! Celebră actriță, însărcinată pentru prima oară, la 43 de ani. „E o sarcină dorită. Viața mea va fi din ce în ce mai frumoasă”.

Cristina Cioran are parte de cele mai frumoase momente din viața ei. Cunoscuta actriță urmează să apară săptămânal în emisiunea „Vorbește Lumea” de la ProTV, „pentru a prezenta cele mai importante știri care țin primele pagini ale ziarelor”.

 

Cristina Cioran, însărcinată pentru prima oară, urmează să nască în septembrie

Și, într-adevăr, actrița, în vârstă de 43 de ani, și-a început rubrica „Așa cum se cuvine” cu o știre bombă. Cristina Cioran a anunțat, în direct, că este însărcinată pentru prima oară.

„Nici n-am putut să dorm azi noapte, pentru că nu știam cum o să anunț. Da, sunt însărcinată în 13 săptămâni! (…) Mama și-a dorit foarte tare. Sora mea are un băiețel, iar mama mereu mă întreba când îi fac și ei o nepoțică. Sora mea nu s-a oprit din țipat când a auzit. Am intrat în trimestrul 2, adică în 4 luni. În septembrie ar trebui să nasc”, a explicat Cristina Cioran.

Citeste si:

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, îmbrăcăminte de exterior, copac şi în aer liber

Cristina Cioran: „E o sarcină dorită. Viața mea va fi din ce în ce mai frumoasă”

Celebra actriță a dezvăluit că relația cu iubitul său este una foarte frumoasă. Atât Cristina Cioran cât și iubitul ei ți-au dorit copii.

„Azi multe femei pierd primele sarcini. Deși am 43 de ani am obținut această sarcină atât de rapid. Iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram cea sceptică. Sunt foarte emoționată și foarte fericită și le mulțumesc celor care au fost alături de mine și care au știu.

Îmi pare rău pentru cei cu care n-am împărtășit vestea, dar știți cum e în primele luni. El s-a bucurat foarte tare, m-am gândit mult cum să-i spun. Mi-am dat seama foarte repede, chiar a doua zi pentru că mi s-a făcut rău, atunci am făcut un test.

L-am anunțat printr-un mesaj, cu o poză cu testul. Era foarte entuziasmat și voia să spună tuturor.

E o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că e o relație foarte frumoasă și neașteptată și ne-am dorit să facem și copii. Mă simt extraordinar! După ce am aflat rezultatul analizelor m-am bucurat cu adevărat. Viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Mi-a fost greu în lunile astea trei, dar abia le aștept și pe următoarele și pe bebe”, a mai spus Cristina Cioran.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.