Cercetătorii au descoperit că acest FRUCT e cea mai puternică armă împotriva LEUCEMIEI

Cercetătorii au descoperit că acest FRUCT e cea mai puternică armă împotriva LEUCEMIEI
Cercetătorii au descoperit că acest FRUCT e cea mai puternică armă împotriva LEUCEMIEI

Avocado este unul dintre alimentele care contin cei mai multi nutrienti. Contine fibre, acid folic, potasiu, vitamina E si magneziu. Acest lucru face ca fructele de avocado sa fie foarte eficiente in prevenirea si chiar inversarea anumitor boli.

 Un studiu recent a aratat ca acest fruct verde lupta impotriva celei mai groaznice boli si anume cancerul sau mai exact leucemia mieloida acuta. 90% din persoanele cu varsta de peste 60 de ani mor inainte de a atinge pragul de 65 din cauza acestei teribile boli. Din nefericire este cea mai comuna forma de leucemie la adulti.

Pentru a face lucrurile si mai grave trebuie sa stiti ca exista foarte putine optiuni de vindecare a acestei leucemiei. Dar aici intervin fructele de avocado. Profesorul Paul Spagnuolo de la universitatea din Waterloo, a descoperit ca un anumit acid gras din fructele de avocado, numit avocatin B vizeaza celulele stem leucemice.

“Celula stem este in mare masura responsabila pentru dezvoltarea bolii si este motivul pentru care recidiveaza leucemia la atat de multi pacienti” a spus profesorul Spagnuolo.” Am efectuat mai multe runde de testare pentru a determina modul in care functioneaza acest nou medicament la nivel celular si s-a confirmat ca acesta vizeaza celulele stem canceroase, lasand celulele sanatoase nevatamate”

Profesorul Spagnuolo pregateste avocatin B pentru faza I a acestui tip de cancer pentru clinicile medicale. A colaborat cu Centru de Medicina Regenerativa ,o organizatie non-profit care se concentreaza pe cercetarea celulelor stem si tehnologii bazate pe biomaterial.

Realitatea este ca in cativa ani avocatin B poate deveni un tratament impotriva cancerului,disponibil la scara larga.
Nu trebuie sa asteptam sa ne imbolnavim de aceasta boala pentru a consuma fructele de avocado. Introduceti chiar de astazi fructul de avocado in dieta dumneavoastra. Exista atatea feluri in care puteti pregati avocado daca nu il puteti consuma in starea sa initiala.

Studiile au aratat ca avocado contine un compus care lupta impotriva cancerului la san numit carotenoide. Mancand un avocado la fiecare masa, imbunatatiti foarte mult stocul de carotenoide din corp.

Vitamina E din avocado vizeaza de asemenea si cancerul de prostata, o boala care ucide aproximativ 26.120 de oameni pe an. Aceasta vitamina induce apoptoza celulelor tumorale.
Pentru a obtine beneficii optime,trebuie sa mancati fructul de avocado doar usor copt. Pentru a identifica un avocado copt trebuie sa incercati capacul de la tija. Atunci cand capacul de la tija se desprinde usor inseamna ca fructul este copt suficient.

Tags: ,
1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox