duminică, iunie 4, 2023

Supermodelele nu se caracterizează doar prin frumusețea și prezența lor, ci și prin disciplina lor. Vestea bună este că și tu poți avea abdomen de supermodel la 50 sau 30 de ani cu această rutină Cindy Crawford.

Cindy Crawford s-a poziționat în anii ’90 ca un model de top important, alături de figuri precum Naomi Campbell și Claudia Schiffer, alunița ei de pe partea stângă a buzei superioare fiind una dintre trăsăturile ei cele mai recunoscute.

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...

La 56 de ani, Crawford continuă să se remarce prin frumusețea și silueta ei. Și, desigur, abdomenul lui marcat nu dă greș; Deși mulți factori influențează realizarea acestuia, unul dintre ei este disciplina și antrenamentul.

Rutina Cindy Crawford pentru tonifierea abdomenului

Când vine vorba de tonifierea abdomenului nostru, influențează diferiți factori. Cu cât avem o cantitate mai mare de grăsime, cu atât va dura mai mult; totuși, combinarea alimentației sănătoase cu exercițiile cardiovasculare și de tonifiere vă aduce mai aproape de acest obiectiv.

Pentru a ne ajuta, Cindy Crawford a postat recent pe Instagram, o rutină pe care a realizat-o împreună cu antrenorul personal pentru a tonifia abdomenul. Cel mai bun lucru este că sunt exerciții simple și trebuie să faci doar 3 serii a câte 20, 30 și 40 de repetări fiecare.

Te-ar mai interesa: Mihai Voropschievi a realizat horoscopul sufletelo...


EXERCITIUL 1

Începeți să stați cu picioarele depărtate la lățimea umerilor și mâinile în spatele capului. Aduceți genunchiul stâng în diagonală spre piept și îndoiți ușor trunchiul, astfel încât cotul drept să-l atingă. Alternează picioarele și completează primul set de 20 de repetări pe parte.

EXERCIȚIUL 2

Stând în picioare, cu picioarele puțin mai late decât lățimea umerilor și cu picioarele și genunchii îndreptate spre exterior, îndoiți ușor genunchii. Pune-ți mâinile pe spatele gâtului și înclină-ți trunchiul în lateral, ca și cum ai vrea să-ți atingi șoldul cu cotul. Alternați mișcarea până când finalizați 20 de repetări pe fiecare parte.

Te-ar mai interesa: Semințele care desfundă vasele de sânge, curăță co...

EXERCIȚIUL 3

Începeți într-o poziție joasă, adică susținându-vă greutatea pe antebrațe și degetele de la picioare; coatele trebuie să fie în linie cu umerii, spatele drept și șoldurile în poziție neutră.

Păstrând linia care vă formează corpul, balansați înainte și înapoi. Fă-o de 4 ori, stai într-o poziție scândură și repetă până când termini 20 de repetări.

EXERCIȚIUL 4

Începeți din nou din poziția scândură joasă, cu spatele drept și șoldurile într-o poziție neutră. Îndoiți genunchiul drept pentru a atinge podeaua cu el, îndreptați-vă piciorul și faceți același lucru pe cealaltă parte până când finalizați 20 de repetări pe picior.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

EXERCIȚIUL 5

Întinde-te pe spate pe podea, cu picioarele întinse. Ridicați capul și umerii, aduceți piciorul drept spre piept, îndoind doar puțin genunchiul; ia-l cu mâinile și coboară-l fără să atingi podeaua. Schimbați părțile și repetați până când finalizați 20 de repetări pe picior.

EXERCIȚIUL 6

Coborâți pe podea, sprijinită în 4 puncte (genunchii și palmele mâinilor). Dă-ți spatele cu piciorul drept, întinzându-l, în timp ce întindeți brațul stâng în față; întoarce-te, aducând genunchiul spre abdomen și repetă de 20 de ori înainte de a schimba picioarele.

Te-ar mai interesa: Pericolul din pahar. Această băutură poate crește ...

EXERCIȚIUL 7

Întinde-te pe podea pe partea dreaptă, cu picioarele întinse; așezați brațul drept în față ca sprijin și cel stâng pe gât. Ridică-ți picioarele împreună, în timp ce-ți flexezi trunchiul, de parcă ai fi vrut să atingă picioarele cu cotul. Repetați de 20 de ori și schimbați partea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private