vineri, august 19, 2022

Cristina Șișcanu este la pământ! După mai bine de 24 de ore, Europa este zguduită de războiul din Ucraina. Dacă unii dintre ucrainieni fug din calea războiului, alții refuză să-și lase munca de o viață în mâinile lui Putin. Printre cei care nu vor să își părăsească țara se numără și rudele Cristinei Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu este la pământ! Ce se întâmplă cu rudele ei din Ucraina

Cristina Șișcanu Ionescu s-a născut în Ungheni, un important oraș cu statut de municipiu din partea central-vestică a Republicii Moldova. A venit în România pentru studii și a rămas aici, iar rudele ei au rămas în Republica Moldova și Ucraina.

Te-ar mai interesa: Ce să mănânci la cină ca să arzi calorii în timp c...

Acum, rudele ei se află în mijlocul zonei de conflict din Kiev, acolo unde au avut loc mai multe atacuri cu rachete și s-au produs o serie de explozii. Chiar dacă armata rusă înaintează în Ucraina, ea spune că unchiul, mătușa și verișoarele sale, împreună cu familiile lor, refuză să vină în România.

Cristina: „Situația e gravă, de dimineață sunt ochi și urechi la știri”

„Situația e gravă, de dimineață sunt ochi și urechi la știri despre situația din Ucraina. Asupra noastră se restrâng lucrurile astea pentru că verișoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp în Ucraina, are familie acolo, are două fete de vâstă apropiată cu mine, care au și ele famii și copii. Une e în Kiev, alta e în altă zonă care nu e vizată de ruși. Verișoara mea stabilită în Kiev e la serviciu, e asistentă medicală, își desfășoară în continuare activitatea în mod obișnuit”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Te-ar mai interesa: Un asteroid imens se îndreaptă cu viteză spre Pămâ...

Cristina Șișcanu a mai precizat că le-a propus rudelor sale să vină în România dacă situația se agravează.

„Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine, să am grijă de ele pe toată perioada asta critică. E vorba despre unchiul meu, soția lui, cele două fete care au la rândul lor soți și copii. Mi-au zis că nu vor să plece de acum de acasă, dar propunerea rămâne deschisă și dacă sunt într-un pericol iminent eu îi aștept și sunt dispusă să-i ajut cu tot ce e nevoie”, a conchis vedeta.

Te-ar mai interesa: Un spital privat de boli cardiovsculare oferă cons...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private