luni, septembrie 26, 2022

Cu cine te potrivești în funcție de zodie: Capricorn-Pești, una dintre cele mai bune relații pe termen lung. Iată ce spune numerologul Mihai Voropchievici:

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile compatibile în ceea ce priveşte o relaţie de dragoste.

Berbec

Are compatibilitate, în afară de Leu și Săgetător, însuși cu zodia lui, cu Berbecul. Știi cum se întâmplă, să te vezi în oglindă…

Te-ar mai interesa: Meghan Markle s-a plâns că familia regală NU a plă...

Când ai un partener nativ din aceeași zodie e ca și când te-ai privi non-stop în oglindă. Berbecul se înțelege foarte bine cu o zodie de aer, adică Gemeni sau Vărsător.

Aerul întreține focul. Asta nu înseamnă că un berbec nu poate să fie cu o zodie de pământ, mai exact cu un taur.

Taur

E fantastic de compatibil cu racul, cu Fecioara, cu Capricornul și cu Peștii. Pământul ca să fie fertil are nevoie de apă.

La fel de bine poate să fie Taur cu Taur. Dar încăpățânarea ambilor strică relația.

 Gemeni

Gemenii, care sunt expodili, versatili, plini de viață, se pot cupla cu Berbec, cu Leu, cu Balanță și Vărsător. Deci avem zodie de aer cu două zodii de foc.

Te-ar mai interesa: Corpurile de iluminat joacă un rol important în pr...

Afară de faptul că aceste lucruri vin de la sine, există un magnetism, o atracție. Singura problemă e ca gemenii sunt în continuă căutare.

Rac

Racul are o relație foarte bună cu Taur, Fecioară, Scorpion și Pești. Iar vedeți apă cu zodie de pământ. Tot ce înseamnă stabilitate le găsește la Taur și la Fecioară, la aceste zodii de pământ. Racul e cel care alege și vrea certitudini. Nu poți să-l cucerești atât de ușor.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești într-o relație toxică: I...

Leu

Leu acceptă Berbecul, Gemenii, Berbecul, Săgetătorul. E foarte selectiv. Compatibilitatea perfectă e cu Balanța pentru că amândoi vor să strălucească. Se completează din toate punctele de vedere.

Fecioară

Fecioara e foarte compatibilă cu Taurul, Racul și Scorpionul, dar și cu Capricornul. E combinația complicată cu toate aceste zodii din cauza senbilității Fecioarei. Fecioara caută perfecțiunea și e foarte greu să faci față.

Te-ar mai interesa: Extract cu puteri magice. Mihaela Bilic: Încetineș...

Balanţă

Balanța are compatibilități cu Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător. Automat două zodii de foc și două de aer. Se înțelege fantastic de bine cu Vărsătorul, atâta timp cât Vărsătorul nu încearcă să eclipseze Balanța.

Scorpion

Scorpionul se înțelege bine cu două zodii de apă, Racul și Peștii, dar și cu două zodii de pământ, Fecioară și Capricorn. Dar Scorpionul, la rândul lui, prin sensibilitatea și misterul de care dă dovadă, va cauta să fie fantastic de selectiv.

Te-ar mai interesa: Preotul Visarion Alexa ar putea ajunge după gratii...

El e, pe cât vrea să pară de puternic, foarte sensibil. Și dacă nu găsește un partener la fel de sensibil și afectiv nu va face casă bună.

Săgetător

Săgetătorul rezonează foarte bine cu Berbecul și cu Leul, dar la fel de bine cu Balanța și Vărsătorul. Săgetătorul caută în permanență ceea ce vor.

Capricorn

Capricorn face bună casă cu Taur, Fecioară, Scorpion și cu Pești. Afinități total diferite. Se pliază fantastic de bine pe tot ceea ce înseamnă putere de muncă și tot ce înseamnă afaceri. Cu latura afectivă, Peștele poate să îl zăpăcească foarte bine.

Vărsător

Vărsătoriul este compatibil cu Berbec, Gemeni, Balanţă şi Săgetător. Este mult mai selectiv şi nu se complace foarte repede. Caută certitudini.

Peşti

Peştii sunt compatibili cu Taur, Rac, Scorpion şi Capricorn. Le invadează total pe aceste zodii de pământ. Ştiu să obţină tot ce vor, a mai spus numerologul în emisiunea difuzată de Antena 1.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private