sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Cum arată dieta Sofiei Vicoveanca, la 80 de ani. Artista a împărtășit secretul longevității sale și a dezvăluit că nu se ferește de grăsimi.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România este într-o formă de zile mari. Artista a dezvăluit cum arată meniul său zilnic la 80 de ani.

Artista spune că nu mai gătește, pentru că nu are cine să mănânce. Nu a exclus grăsimile din dietă, însă spune că se ferește de cafea din cauza tensiunii oscilante.

Te-ar mai interesa: O activitate făcută zilnic îți pune grav sănătatea...

“Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e.

Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Click!.

Sofia Vicoveanca se află de câteva zile în Kenya și le-a arătat fanilor săi câteva imagini din vacanță. Artista este plecată cu fiul său, Vlad, care a făcut-o să își învingă teama și să meargă într-un safari.

Te-ar mai interesa: Horoscopul weekend: 21-23 ianuarie 2022. Astrolog:...

De ce nu și-a refăcut viața Sofia Vicoveanca

Îndrăgita artistă a rămas singură de mai bine de 20 de ani, de când soțul său s-a stins din viață și nu și-a mai refăcut viața upă dipariția acestuia. Iată motivul pentru care artista nu s-a mai căsătorit.

Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, Sofia Vicoveanca a vorbit despre moartea soțului său și despre motivul pentru care a ales să nu își mai refacă viața.

Te-ar mai interesa: Greșeala majoră din bucătărie! Alimentele care își...

„Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță.

Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo ‘își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă’, știa să mă ajute și să mă sfătuiască”, a spus Sofia Vicoveanca la Kanal D.

Te-ar mai interesa: Cinci semne de alarmă care dezvăluie că ai un fica...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private