joi, octombrie 6, 2022

Medicul pneumolog Flavia Groșan care susține că a tratat, cu succes, peste 1000 bolnavi de Covid cu o schemă proprie de tratament este anchetată de Colegiul Medicilor în urma reclamației unui alt doctor. 

Dr. Groșan nu pare a fi intimidată și susține că aceste atacuri la adresa ei ar fi provocate de faptul că nu vrea să facă publică schema sa de tratament.

”Prieteni, sunt putin naucita. Cum e posibil ca o schema terapeutica logica, ieftină, in jur de 100 ron, cu medicamente aflate in nomenclatorul ANM si MS, care pot fi compensate, poate sa determine asemenea furtuna mediatica. Incredibil. Cred ca mai mult enervează ca n o fac publica. Si n am s o fac.
PS Beatrice Mahler, hai ca ma cunosti. Știi foarte bine, ca nu folosesc Ivermectina, Dexametazona si Azitromicina,” a scris pneumologul pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare 6 Octombrie. Rostește această rugăciune...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private