luni, aprilie 12, 2021

Un brazilian a fost diagnosticat de către medici cu “generozitate patologică”, după ce mai multe zone ale creierului său au fost afectate în urma unui accident vascular cerebral.
Bărbatul,

în vârstă de 49 de ani, a început să le ofere altora în mod excesiv bani, alimente şi băuturi.

Specialiştii de la Federal University of Rio de Janeiro care s-au ocupat de cazul său au ajuns la concluzia că accidentul vascular cerebral s-a produs în urma unei hemoragii apărute în creierul lui, din cauza tensiunii mari, şi că acesta i-ar fi afectat zonele responsabile cu procesele de luare a deciziilor.

,,Accidentul vascular cerebral poate cauza o mulţime de schimbări neuropsihologice însă cea mai frecventă este depresia”, spune Dr Larry Goldstein.

Medicii de la Universitatea din Rio de Janeiro

spun că este un caz interesant şi comportamentul brazilianului este diferit faţă de cel cauzat în mod normal de un AVC.
Soţia brazilianului susţine că acesta cheltuieşte banii pentru a hrănii copiii străzii şi că nu a mai vrut să se întoarcă la muncă, în ciuda faptului că ocupa un post de conducere într-o mare corporaţie.

Atunci când a fost întrebat de către specialişti dacă îşi doreaşte să lucreze din nou, bărbatul a explicat că a muncit destul şi că a venit timpul “să se bucure de viaţă “. El le-a spus, de asemenea, medicilor că este conştient de schimbările sale comportamentale.

Ultimele stiri

Parteneri