joi, iunie 17, 2021

Eva Longoria nu crede in diete si nu se invinovateste pentru ca iubeste mancarea. Ea reuseste sa ramana supla cu ajutorul unui truc pe cat de simplu, pe atat de sanatos.

Frumoasa miniona arata la fel

de bine ca atunci cand juca in Neveste Disperate, iar cei de la Women’s Health au fost surprinsi sa afle dintr-un interviu cu ea ca nu crede deloc in diete. Corpul ei suplu nu se datoreaza restrictiilor extenuante si frustrante, ci bucuriei care vine din simpla activitate de a manca ceva bun.

Trucul vedetei e simplu: nu mananca niciodata in oras sau mancare comandata. Ea gateste zilnic acasa, pentru ca e pasionata de gatit. Sa mananci ce pregatesti cu mainile tale e mai sanatos si mai sarac in calorii, pentru ca nu adaugi toate acele chimicale daunatoare, zahar si sodiu in exces, crede

ea.

Eva Longoria: „Imi place la nebunie sa pregatesc mancare si pot spune ca sunt un bucatar destul de bun. Imi place sa ma aventurez si sa creez retete surprinzatoare. Nimic nu ma sperie. De exemplu, zilele trecute am facut o banala salata Caeser pentru sotul meu, dar l-am surprins cu un nou dressing care i-a conferit un gust surprinzator”, a explicat Eva.

Cum arata meniul ei zilnic

Mic-dejun

Eva a petrecut mult timp in Mexic in ultima vreme, ceea ce inseamna ca micul dejun a devenit si mai delicios. „Micul dejun e foarte important in Mexic, mai important decat in America. Am grija

sa fie consistent”, spune actrita.

CITESTE CONTINUAREA…

Ultimele stiri

Parteneri