Cum isi saboteaza femeile vietile amoroase

Cum isi saboteaza femeile vietile amoroase
Cum isi saboteaza femeile vietile amoroase

Diferentele de nevoi, lipsa compatibilitatii intre parteneri si multe altele pot duce la relatii esuate. Insa, o femeie care are mai mult de trei relatii de lunga durata care au esuat ar trebui sa se intrebe pe sine daca cumva problema este la ele, ca persoane, nu neaparat la ei, ca parteneri.

Pana una alta, evaluarea factorului comun, adica pe ele insele, ar putea dezvalui niste tipare nefavorabile pe care femeile le tot repeta in relatiile pe care le au si prin care-si saboteaza vietile amoroase.

1. Sunt prea disponibile

Cand o femeie este singura de prea mult timp, este firesc sa fie tentata sa renunte la absolut tot atunci cand un barbat pe care-l considera atragator o invita in oras. Insa o prea mare disponibilitate, la orice ora din zi si din noapte, precum si clasica replica “Facem cum vrei tu” din partea femeii nu face nimic altceva decat a-i demasca disponibilitatea. In felul acesta, barbatul nu mai depune niciun fel de efort pentru a o cuceri si o va subestima in relatie (daca dezvolta una). Disponibilitatea excesiva a femeii este una dintre caile prin care femeile isi saboteaza viata amoroasa!

2. Se complac in situatia lor

O alta cale de sabotate a vieti amoroase este cea a complacerii in situatia in care se afla. Sunt femei care au renuntat la orice speranta de a gasi pe cineva asa ca ajung sa nu se mai ingrijeasca corespunzator si sa prefera sa petreaca serile facand tot felul de servicii altor persoane apropiate (cum ar fi sa aiba grija de nepoata, etc).

Continuarea pe Lyla.ro

Tags: ,
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook