joi, octombrie 6, 2022

Cum ne ferim de cancer. Monica Pop, medic oftalmolog, a trăit o adevărată dramă în momentul în care a fost diagnosticată cu cancer, așa că acum a oferit câteva sfaturi importante care ne vor ajuta să ne ferim de această boală.

”Câte o jumătate de ou sau o bucățică de brânză sau orice proteină. Alimentația săracă în proteine duce la scăderea imunității”, a atras atenția medicul Monica Pop, cu ceva timă în urmă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Tragedie în lumea filmului. Actriță celebră, diagn...

Un alt factor important pentru creștere imunității este odihna. În lipsa somnului, sistemul nostru imunitar scade și nu se mai poate apăra de boli.

”Nedormitul duce la scăderea imunității. Trebuie să dormim cel puțin șase ore pe noapte”, a explicat dr. Monica Pop.

Și stresul ne scade imunitatea, a atenționat medicul.

”Recomand tuturor vaccinul antigripal, pe care și eu l-am făcut și m-a protejat”, a adăugat Pop.


Atenție la leacurile băbești

Monica Pop trage un semnal de alarmă în ceea ce privește anumite leacuri băbești la care lumea apelează de multe ori pentru tratarea ochilor.

Medicul oftalmolog este de părere că toată lumea trebuie să afle că astfel de tratamente pot genera afecțiuni foarte grave, mergând până la pierderea vederii!

Te-ar mai interesa: Șocant! Dieta cu grapefruit aproape a provocat amp...

„Vă rog, pe toţi cei care citiți această avertizare, daţi mai departe pentru a preveni o eventuală nenorocire”, spune medicul oftalmolog.

„Așa-zisul tratament al ochilor cu plante, ceaiuri, miere, lapte, comprese, alifii ne-oftalmice, orice substanțe, de orice fel, care nu sunt medicamente speciale oftalmologice, poate genera afecțiuni foarte grave, mergând până la pierderea vederii!

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Nici legume sau sucurile lor, nici ceaiuri de orice fel (de mușețel, cu atât mai puţin), nici creme, soluţii, NU, NICIODATĂ LA OCHI!! Una din cele mai periculoase așa-zise tratamente este cel cu MIERE, aceasta putând duce urgent la opacifierea corneei şi la pierderea vederii”, scrie pe blogul său medicul oftalmolog Monica Pop.

„Nici ceaiurile (de băut), capsulele sau alte suplimente nu au vreun efect in sfera oftalmologică.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

Insist asupra acestor aspecte şi va rog să transmiteți tuturor cunoscuților dumneavoastră.

De principiu, nici ceaiurile (de băut), capsulele sau alte suplimente vândute ca ajutătoare pentru ochi sau vedere nu au de cele mai multe ori vreun efect in sfera oftalmologică”, mai spune medicul oftalmolog Monica Pop.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private