duminică, iulie 12, 2020

Vrei ca partidele tale de amor sa dureze mai mult Incearca Viagra! Nu e o gluma, mai ales daca esti un barbat care sufera de ejaculare precoce sau de probleme de erectie.

Daca nu ai aceste probleme si totusi vrei sa prelungesti durata actelor intime, editorii de la Men’s Health iti ofera trei tehnici utile.

1. Ia o pauza
Daca iti construiesti excitarea pana la acel punct de unde nu te mai poti intoarce risti sa termini rapid. Ia-o incet si daca simti ca esti aproape de climax ia o pauza de 5-10 secunde si respira. In momentul in care simti ca nivelul excitatiei si-a revenit poti relua activitatea. Incearca aceasta tehnica de mai multe ori si vei vedea ca in timp lucrurile vor merge de la sine.

Citește și:

2. Tehnica strangerii
Atunci cand simti ca te apropii de ejaculare, opreste-te si strange penisul de sub cap. In momentul in care simti ca nivelul excitarii a revenit la normal si ca nu mai exista pericolul ejacularii iti poti relua activitatea. Repeta aceasta tehnica pana cand crezi ca partida a durat suficient si ca poti ejacula.

3. Prezervative desensibilizatoare

O alta tehnica utila care iti franeaza ejacularea vine din partea prezervativelor cu substante desensibilizatoare.
Aceste produse contin benzocaina, un lubrifiant care-ti va oferi cateva minute in plus la partida de sex. Ai grija sa pui corect prezervativul pentru ca altfel benzocaina ajunge in vaginul ei.

Parteneri