Cum scăpați rapid de durerile de spate cu o simplă minge de tenis

Cum scăpați rapid de durerile de spate cu o simplă minge de tenis
Cum scăpați rapid de durerile de spate cu o simplă minge de tenis

Suferi de dureri de spate, de mijloc sau de ceafă? Iată o metodă extraordinară prin care poți ameliora durerile. Ai nevoie doar de o minge de tenis, obișnuită.

Dacă vă dor omoplații, puteți să vă întindeți pe o suprafață tare și să poziționați mingea de tenis sub omoplat. Este recomandat să apăsați mingea cu puterea spatelui și să mișcați înainte și înapoi până simțiți că durerea dispare.

tennisballshoulder
Dacă aveți dureri ale coloanei, este bine să utilizați 2 mingi de tenis pe care le introduceți într-o șosetă. Legați șosesta la capăt cu un nod puternic pentru ca mingiile să rămână în poziție și așezați-vă pe spate, așa încât să poziționați mingiile sub coloană.
Va trebui să vă mișcați încet, încât mingiile de tenis să urce și să coboare pe zona dureroasă a coloanei vertebrale.

JMiller_Low Back Loosener tennis-ball-sock

Dacă vă dor genunchii, este bine să vă așezați pe podea sau pe un scaun și să puneți mingea de tenis în spatele genunchiului îndoit, cât mai aproape de genunchi.

În cazul în care va dor destul de tare tălpile ți doriți să le relaxați, este bine să așezați mingea sub arcul piciorului desculț și să mișcați talpa înainte și înapoi pentru câteva minute.

Dacă vă doare spatele de la statul la computer, este bine să așezați o mână pe mingea așezată pe masă sau pe podea, iar pe cealaltă o plasați deasupra pentru a mări presiunea. Va trebui să vă păstrați poziția un minut, și să respirați cât mai adânc, iar mai apoi să mișcați palma de la stânga la dreapta timp de 2-3 minute.

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook