De ce le place bărbaților să facă sex oral

De ce le place bărbaților să facă sex oral
De ce le place bărbaților să facă sex oral

Ian Kerner, autorul cartii “She Comes First” (o carte intreaga care nu face altceva decat sa aduca ode de bucurie cunnilingusului), declara ca majoritatea barbatilor cu care a vorbit (si a avut sansa sa stea de vorba cu cateva mii) adora sa faca sex oral.

De ce bărbaţilor le place să facă sex oral: Din punctul lor de vedere această practică poate să strângă legătura dintre un bărbat şi o femeie mai mult decât ne putem imagina.

1. Consolodează legătura emoţională

Atât femeile, cât şi bărbaţii adoră momentele în care li se face sex oral. De ce bărbaţilor le place să facă sex oral: Ei sunt conştienţi că femeile se simt iubite, admirate, importante şi fericite că se află într-o legătură atât de intimă cu persoana pe care o iubesc.

2. Se excită vizual

Cunnilingusul îi permite bărbatului să privească în toată splendoarea zona intimă a femeii şi să o stimuleze cu limba, acest lucru fiind foarte excitant pentru el. Iar unele femei găsesc sexul oral ca cea mai satisfăcătoare parte a sexului fiindcă pot să ajungă la orgasm. Practic, orice poziţie poate fi potrivită pentru acest tip de sex.

3. Creşte încrederea în cuplu

Bărbaţii spun că sexul oral este mult mai intim decât sexul obişnuit, astfel încât îşi simt iubita mult mai apropiată. De ce bărbaţilor le place să facă sex oral: creşte încrederea între parteneri, iar relaţia va deveni mai frumoasă. Specialiştii au ajuns la concluzia că toate cuplurile în care partenerii practică sexul oral sunt mult mai stabile şi se bucură de încredere reciprocă mai mare decât cuplurile în care nu se practică sexul oral de unul sau de amândoi partenerii.

4. Satisfacerea partenerei conteză pentru ei

O femeie căreia i se face sex oral de către iubit i se transmite clar mesajul că plăcerea ei conteză pentru partener. Plăcerea resimţită de femeie în timpul cunnilingusului contribuie la satisfacţia ei pe plan sexual şi încurajează viitoare partide de sex. Cu cât ea este mai mulţumită de prestaţia partenerului şi de interesul acestuia faţă de ea, manifestat prin sex oral, cu atât ea este mai dăruită relaţiei de cuplu şi dispusă să facă sex. Cu toate acestea sexul oral trebuie făcut bine sau nu trebuie făcut deloc. Experienţa unei partide de sex oral făcută prost poate să coboare foarte mult încrederea de sine a celui care oferă sex oral şi totodată să scadă gradul de atracţie din partea celui care primeşte sex oral.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook