luni, august 2, 2021

Intimitatea este un aspect important în viața omului. Ea generează plăcere, ne ajută să ne conectăm cu partenerul și ne relaxează, creând o stare de bine. Potrivit societății vechi, singurul scop al relațiilor

intime este reproducerea. Dar cum lumea se schimbă, rasa umană evoluează, iar relațiile sexuale nu mai înseamnă de mult doar reproducere.

Sexul creează o punte mentală și emoțională cu partenerul, dar ce se întâmplă când devine deviant?

Se poate manifesta în mai multe feluri. Pentru unii, pornește de la o relație nesănătoasă, până la pornografie, iar practicanții își înșală partenerul. Pentru a preveni această situație, e bine să știm dacă partnerul nostru e dependent de sex sau nu.

Semnele încep atunci când minte și în legătură cu lucrurile mărunte. Persoana în cauză devine un mincinos

expert, pentru a putea să își ducă viața sa dublă.

În cazul în care descoperi minciunile, nu le vei înțelege, deoarece va folosi mici alte minciuni pentru a ascunde secrete și mai mari.

Așa cum un dependent de droguri nu poate rezista substanțelor, așa îi este imposibil unui dependent de sex să refuze o partidă, atunci când se ivește ocazia.

Pentru dependenții de sex, infidelitatea este o stare, monogamia un basm. De asemenea, au un tipar după care acționează și care poate fi identificat, relatează providr.com.

Cei mai mulți dependenți de sex se tem de singurătate, de aceea nu pot

sta o clipă singuri.

Greu să întâlnești un dependent de sex care nu se află într-o relație, întrucât această ipoteză le provoacă traume venite din singurătate și nesiguranță.

Ultimele stiri

Parteneri