Sari la conținut

Deschis la nunți în viitorul apropiat? Mirii vor fi învățați cum se fac testele rapide Covid pentru accesul invitaților la eveniment

Deschis la nunți în viitorul apropiat? Mirii vor fi învățați cum se fac testele rapide Covid pentru accesul invitaților la eveniment

Autoritățile au făcut anunțul mult așteptat de români! Odată cu relaxarea măsurilor, se vor putea organiza și nunți. În contextul pandemiei de coronavirus, aproximativ 200 de mii de cupluri nu s-au putu căsători.

Deschis la nunți în viitorul apropiat? Evenimente din 15 mai

Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților, a declarat, potrivit Antena 3, că reprezentanții din inustrie au propus data de 15 mai, ca fiind potrivită pentru redeschiderea organizărilor de nunți și botezuri.

„Propunerea industriei a fost să avem aceste evenimente încă din 15 mai. Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie, pentru cei care s-au vaccinat, pentru cei care au trecut prin boală și pentru cei care sunt dispuși să își facă teste”, spune Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților.

Mirii vor fi învățați cum se fac testele rapide Covid pentru accesul invitaților la eveniment

Caraman susține că Asociația își dorește chiar să-i învețe pe miri să facă testele rapide COVID-19 pentru accesul invitaților la eveniment.

„Organizatorii din domeniul nunților suntem deschiși să ne ocupăm de aceste teste chiar la intrarea în cadrul evenimentului. Asociația este foarte implicată în ținerea cursului cu mirii care au în acest sezon programată nuntă.

Vorbim de 200 de mii de cupluri care așteaptă să își facă nuntă și care sunt foarte deschiși să aibă nuntă în aceste condiții”, a mai precizat Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.