Sari la conținut

Detoxifierea pancreasului. Îndepărtați toxinele din pancreas cu ajutorul acestor plante medicinale

Detoxifierea pancreasului. Există numeroase probleme de sănătate legate de pancreas, deși trei sunt în special cunoscute, inclusiv cancerul pancreatic, insuficiența pancreatică și pancreatita acută și cronică.

Cancerul pancreatic este o boală care pune viața în pericol. Centrul Național pentru Informații despre Biotehnologie afirmă că, la peste 80 la sută dintre pacienți, cancerul pancreatic s-a metastazat sau s-a răspândit în alte părți ale corpului, până când este diagnosticat.

Insuficiența pancreatică este o afecțiune în care pancreasul nu mai produce niveluri suficiente de insulină, cauzând adesea o boală cronică secundară, diabetul, în timp ce pancreatita este inflamația pancreasului.

Pancreasul necesită curățare și prevenire periodică. Cel mai potrivit moment pentru curățarea pancreasului este a doua jumătate a anului.

Ulterior, aproximativ 4 săptămâni mai târziu, acestea pot începe cu rectificarea funcțiilor pancreatice.

Înainte de a recomanda o curățare a pancreasului, pacienții trebuie mai întâi să facă o curățare a ficatului.

Cum se curăță / dezintoxică pancreasul

Pancreasul este un organ esențial în procesul de digestie și de producție a enzimelor. Dacă este toxic sau inflamat, este dificil să digerați bine alimentele, motiv pentru care este necesar să faceți o dietă depurativă din când în când.

Dieta depurativă pentru pancreas

Dieta este întotdeauna primul factor care poate provoca eșecul unuia sau mai multor organe ale corpului. De asemenea, elementele externe din mediu îi pot schimba funcționalitatea. Toate acestea pot duce la dezechilibre hormonale în pancreas și boli precum diabetul.

Îndepărtați toxinele cu plante medicinale

Primul pas pentru a începe o curățare a pancreasului este să vă asigurați că pacienții au eliminat din dietă alcoolul, tutunul și toate alimentele nedorite. Aceasta include eliminarea consumului de făină albă, zahăr, dulciuri și alte alimente procesate.

Plantele medicinale pentru a ajuta la detoxifierea pancreasului:

  • Ceai de ghimbir: Reduce inflamația, vă curăță corpul, este un sedativ și un bun antioxidant.
  • Ceai verde: începeți să beți o ceașcă de ceai verde în fiecare zi în timpul micului dejun sau după-amiaza – veți primi o doză excelentă de antioxidanți fantastici pentru a curăța pancreasul.
  • Infuzie de lemn dulce: Aceasta este o rădăcină foarte digestivă care stimulează producția de bilă pentru a digera alimentele. Este minunat.

Apă și sucuri sănătoase pentru detoxifierea pancreasului

În mod ideal, o dietă depurativă ar trebui să se facă timp de cel puțin 10 zile pe lună.

  • Pacienții trebuie să înceapă ziua cu un pahar de suc de lămâie și apă caldă, un kiwi și o ceașcă de fulgi de ovăz.
  • Bea doi litri de apă pe zi și mănâncă fructe și legume mai ales în acele zile.
  • Creșteți aportul de legume cu frunze verzi, bogate în vitamina B și fructe bogate în antioxidanți și vitamine, cum ar fi papaya, portocale și căpșuni.
  • Sucul de ananas și papaya sunt importante pentru sănătatea pancreasului, deși unul dintre cele mai bune fructe pentru pancreas este de fapt kiwi.

Avantajele unui duș sau băi fierbinți

Aface un duș fierbinte sau o baie în fiecare zi stimulează digestia și îmbunătățește sănătatea pancreasului. Îi stimulează și activează funcționarea. În mod ideal, pacienții ar trebui să facă o baie fierbinte înainte de a merge la culcare. Îi va relaxa și le va permite să adoarmă mai bine și va reactiva funcționalitatea pancreasului.

Pacienții ar trebui să rezolve problemele emoționale și să reducă stresul

Rețineți că trecerea prin perioade de anxietate sau stres va crește nivelul hormonului cortizol. Emoțiile și grijile negative își schimbă funcțiile de bază și afectează digestia, de exemplu, ceea ce crește riscul inflamării intestinelor și a colonului. Toți acești factori determină agravarea pancreasului și eliberarea enzimelor în stomac. Pacienții ar trebui să încerce diverse metode pentru a se relaxa.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.