Sari la conținut

Dezvăluiri emoționante. Cum a reacționat micul prinț Louis când a aflat că străbunica sa a murit

Au fost momente emoționante, sâmbătă, la prima întâlnire a noilor Prinți de Wales cu supușii lor, din Windsor. Kate le-a povestit celor care au venit să-și aducă omagiul cum a reacționat fiul ei cel mic, prințul Louis, când a fost informat despre moartea reginei Elisabeta a II-a, străbunica sa.

Prințul și Prințesa de Wales, William și Catherine, și Ducele și Ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au făcut o apariție surpriză sâmbătă la Castelul Windsor, scrie Tylaz.

Cei 4 au ieșit în afara castelului pentru a le mulțumi sutelor de oameni care s-au adunat acolo pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei.

Au petrecut mai bine de 40 de minute cu publicul. Au fost primiți cu aplauze și urale. Au vorbit cu oameni de toate vârstele, le-au dat mâna, le-au citit mesajele, au primit flori, au răspuns la întrebări scurte.

Cum a reacționat micul prinț Louis când a aflat că străbunica sa a murit. „Louis a fost atât de drăguț! Mi-a spus: Mamă, nu-ți face griji. Cel puțin acum este cu bunicul”, a spus Catherine, Prințesa de Wales, care probabil a fost întrebată cum a reacționat cel mai mic dintre cei trei copii ai săi la vestea că străbunica lor a murit.

În vârstă de 4 ani, Prințul Louis este cel mai mic dintre cei trei copii ai Prinților de Wales. În urmă cu câteva luni, în iunie, la ceremoniile jubileului de platină ale Reginei Elisabeta, Louis a fost în centrul atenției și a amuzat pe toată lumea– inclusiv pe regretatul suveran – cu gesturile, expresiile faciale și grimasele sale, fiind prea mic pentru a se supune rigorilor etichetei regale.

Sicriul Reginei a fost văzut pentru prima oară

Sicriul Reginei a sosit la Edinburgh, înainte de înmormântarea ei de stat, luni, 19 septembrie.

Oamenii vor avea șansa să-i aducă un ultim omagiu și să-i vadă sicriul, mai întâi la Catedrala St Giles din Edinburgh și apoi la Westminster Hall – unde regina va rămâne timp de patru zile.

Regele Carol al III-lea se va deplasa, de asemenea, într-un turneu prin toate cele patru națiuni care alcătuiesc Marea Britanie.

Regele va începe ziua la Londra cu o vizită la Westminster Hall, din Palatul Westminster, unde atât Camera Comunelor, cât și Camera Lorzilor se vor întâlni pentru a-și exprima condoleanțele, iar Charles va ține o alocuție.

Însoțit de Camilla, regina consoartă, regele Charles va zbura apoi la Edinburgh, unde va merge în spatele sicriului reginei de la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh până la Catedrala St Giles.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel