marți, august 9, 2022

Monica Anghel a slăbit spectaculos, aceasta realizând o serie de schimbări esențiale în ceea ce privește stilul de viață, cu precădere în cazul alimentației. Atunci când mănâncă, aceasta nu se abate de la o regulă extrem de importantă!

În anul 2017, Monica Anghel a suferit o intervenției chirurgicală la coloană, iar din acel moment viața vedetei s-a schimbat.

Regula de la care nu se abate niciodată

Deși au apărut numeroase speculații potrivit cărora Monica Anghel și-ar fi operat stomacul, ea neagă cu vehemență aceste informații. Artista a dezvăluit ce plan alimentar are și cum a reușit să slăbească 30 de kilograme.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Capricorni, vă așteaptă o zi cu „scântei...

„Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”.

De ce a mers Monica Anghel la psiholog?

„Da, am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Întrebarea mea era: „OK, slăbesc, dar ce anume mă va determina să rămân la noua greutate? și psihologul m-a ajutat să înțeleg lucrurile, mi-a dat niște sfaturi care au fost extraordinar de bune ca să nu mă mai îngraș la loc. Era o chestiune de sănătate și mi s-a părut extrem de important să știu ce trebuie să fac ca să-mi mențin greutatea”, a mărturisit Monica Anghel într-un interviu pentru publicația Viva.

Te-ar mai interesa: Previziunea care îngheață România: „Vom avem...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private