Sari la conținut

Dieta cu care o adolescentă a învins cancerul la creier

Pare greu de crezut că Megan Sherow, o tânără de doar 17 ani s-a confruntat cu cancerul la creier în fază terminală, acum câţiva ani.

Diagnosticată cu cancer la creier de gradul III, Megan a primit groaznica veste de la medici că va muri dacă nu o să urmeze un tratament agresiv: chimioterapie şi radioterapie.

Şi chiar şi cu acest tratament, medicii nu erau optimişti în privinţa şanselor ei de supravieţuire. După ce a trecut prin două operaţii pe creier, care nu au avut succes, Megan a a decis să încerce şi altceva.

Vindecarea a venit din crudităţi

Din fericire, adolescenta a aflat despre dieta raw (cu crudităţi) şi cum anumite persoane au reuşit să se vindece doar urmând un meniu zilnic alcătuit din fructe şi legume crude. Fără medicamente, fără operaţii şi fără chimioterapie.

Aşa că a urmat şi ea dieta raw. După doar un an şi jumătate, cancerul era în remisie şi ea avea mai multă energie decât înainte. În prezent, Megan s-a înscris la colegiu, este implicată în câteva piese de teatru şi scrie primul ei roman şi încă are energie să se ocupe şi de fotografie şi de alte activităţi în aer liber.

Dieta care a scăpat-o de cancer este compusă în întregime din fructe şi legume crude.

La micul dejun, Megan mănâncă de obicei banane, mango şi căpşuni; la cină alege salata verde. La prânz îi place să consume banane, ananas şi smoothie de banane, iar de-a lungul zilei mai mănâncă şi alte fructe şi legume crude.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel