miercuri, septembrie 28, 2022

Drama lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a trăit o adevărată tragedie, pe care nu va putea să o uite vreodată. Medicii nu au putut face nimic să o salveze!

In urma cu peste 20 de ani, Gigi Becali a trait o adevarata drama cand a pierdut-o pe Doina, sora sa mai mare, in varsta de 44 ani de ani!

Doina a murit din cauza unei infectii pulmonare foarte puternice! Latifundiarul din Pipera a dezvaluit ca pierderea Doinei a fost momentul in care s-a apropiat de Biserica si de Dumnezeu.

Te-ar mai interesa: O tânără de 22 ani s-a sinucis din cauza bolii Lym...

atacă genetic

Medicii NU au mai putut face nimic pentru EA!

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezăm câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, că să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea Gigi Becali la Romania TV.

Putini sunt cei care stiu ca Gigi Becali a fost intotdeauna apropiat de surorile sale! La sfarsitul anilor ’90, cand Doina a murit, omul de afaceri a suferit teribil, in tacere, refuzand sa vorbeasca vreodata despre acest subiect dureros.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...

Cu ceva timp înainte să moară și-a împlinit o dorință cu sora ei, Domnica. Au reușit să cumpere un teren umpere în Pipera, unde au construit un cimitir în care să fie înmormântați copiii morți înainte să botezați.

“Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine; noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi, și am fost crescuți împreună, ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați”, a spus Giovanni Becali într-un interviu mai vechi pentru ProSport.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private