duminică, martie 26, 2023

După isteria cu Ivermectina, a început isteria cu IODURA DE POTASIU. Medic pneumolog: „Trăiți fiecare moment cu intensitate și dăruire. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine”

După ce Vladimir Putin a amenințat lumea cu un posibil atac nuclear, lumea și-a îndreptat atenția spre medicamentele care ar putea preveni absorția radiațiilor externe.

Specialiștii atrag atenția că Iodura de Potasiu nu trebuie utilizată în mod profilactic, deoarece poate provoca afecțiuni ale glandei tiroide. Aceste pastile ar putea provoca reacții adverse grave la gravide sau la persoanele cu probleme renale. Acestea trebuie luate numai dacă autoritățile sanitare recomandă acest lucru.

Te-ar mai interesa: Doctorul te ajută să slăbești rapid! Doar așa pier...

După isteria cu Ivermectina, a început isteria cu IODURA DE POTASIU. Medic pneumolog: „Trăiți fiecare moment cu intensitate și dăruire”

Dr. Sorin Bivolaru, medic pneumolog la Spitalul Militar din Galaţi, atrage atenția că frica de moarte îi poate determina pe oameni să ia măsuri care să le dăuneze.Medicul face o paralelă între „isteria” cu Ivermectina sau plaquenilul, din timpul pandemiei de coronavirus și „isteria” actuală, cu Iodura de Potasiu.

„După isteria națională de la începutul pandemiei cu stocuri nebunești de alimente și hârtie igienică.

După isteria din timpul pandemiei cu antiviralele din RM, plaquenilul și ivermectina, a început isteria cu IODURA DE POTASIU.

Oameni buni, iodura de potasiu nu se administrează profilactic pe principiul „poate că” sau „în caz că”.

Te-ar mai interesa: Dr. Greer, renumit medic oftalmolg, despre primele...

Iodura de potasiu se administrează doar dacă are loc un accident nuclear. Atât. Din cate știu, există stocuri naționale care vor fi puse la dispoziție cetățenilor în eventualitatea unui accident. Doamne ferește!

Iodura de potasiu NU se găsește la liber în farmacii.

Nu vă mai consumați zilele alergând după euro, dolari, iodură de potasiu sau mai știu eu ce alte „minunății”. Trăiți fiecare moment cu intensitate și dăruire. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine, indiferent câți bani și câtă iodură de potasiu avem în buzunar.

Te-ar mai interesa: Theo Rose: Copilul meu…Nu știu ce a avut. Po...

Sănătate și s-auzim DOAR de bine!”, a scris medicul Dorin Bivolaru, pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private