vineri, august 12, 2022

Producatorul show-ului medical Apel la consilier a fost contractat pentru a realiza în mai multe teritorii din Europa emisiunea medicală prezentată și realizată în România de Eva Pavel, consilier medical internațional.

În fiecare săptămână, la Kanal D, telespectatorii au acces la cele mai noi informații din domeniul medical, chiar de la cei mai mari specialiști din lume, și sunt ghidați în lumea celor mai noi tehnologii și soluții din acest domeniu.

Te-ar mai interesa: Vremuri bune pentru aceste zodii: Care sunt nativi...

Eva Pavel, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii Apel la consilier

”Este o bucurie pentru mine să văd în fiecare săptămână câte persoane urmăresc informațiile pe care le strâng în călătoria mea prin spitalele din străinătate. De multe ori am mers din cabinet în cabinet, zile-n șir, pentru a înțelege exact care este abordarea integrală a unui tratament pentru o boală gravă.

Și doar cu îndârjire, cu multă muncă și pasiune, am reușit să le ofer telespectatorilor cele mai noi informații din acest domeniu, să le arăt că există soluții pentru problemele lor. Apel la consilier este un format care va ajunge în scurt timp la telespectatori din mai multe țări, asta pentru că am fost invitați să oferim licență pentru dezoltarea lui în mai multe teritorii din Europa. Cu ajutorul partenerilor noștri externi, vom realiza acesta emisiune tv în toate țările în care nevoia de informație medicală este esențială”, a spus Eva Pavel, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii Apel la consilier.

Te-ar mai interesa: NU decoji castraveții. Iată ce beneficii oferă pen...

Cum arată medicina viitorului și cât de mult contează tehnologia atunci când alegem un tratament, descoperim în fiecare duminică, de la ora 11:00, în emisiunea Apel la consilier.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private