joi, octombrie 6, 2022

Dacă nu știai, designerul de rochii de mireasă Vera Wang este o adevărată apariție. Are o siluetă perfectă și o piele strălucitoare la vârsta de 73 de ani. Toată lumea a rămas șocată când aceasta a postat o fotografie cu ea pe Instagram, în urma unui antrenament la sala, unde se poate observa un abdomen bine conturat și tonifiat cum visezi la 20 de ani.

Desigur, cu toții ne întrebăm cum și-a menținut un fizic atât de uimitor în toți acești ani și, spre fericirea nostră, actualul designer și fosta patinatoare a dezvăluit secretul alimentației sale.

Te-ar mai interesa: Ce spune prenumele despre tine. Numerolog: Fiecare...

Vera Wang la 73 de ani

Astfel, creatoarea de modă are o dietă bazată pe legume gătite la abur și orez negru pe care le mănâncă alături de pește gătit în diferite moduri sau chiar crud, sashimi, sau carne de pui. De asemenea, Vera Wang mănâncă deseori salată de anghinare.

Desigur, fosta patinatoarea mai ”trișează” uneori, iar produsele pe care și le mai îngăduie uneori sunt chipsurile de cartofi și pufuleții.

Totuși, Vera Wang are și un produs pe care l-a eliminat complet: sucul acidulat, chiar și variantele fără zahăr.

Vera Wang a povestit că bea doar apă și să i-a fost foarte greu să renunțe la sucurile acidulate.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

”Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, spunea Vera Wang, în urmă cu un an, citată de The List.

Vera Wang și-a început cariera în lumea modei ca editor al ultra-cunoscutei reviste Vogue, acolo unde a lucrat timp de 17 ani, până în 1987, când a decis să plece pentru a lucra la Ralph Lauren. Doi ani a durat aventura sa la cunoscutul designer, iar la 40 de ani și-a dat demisia și a devenit designer independent pentru rochii de mireasă.

Te-ar mai interesa: Varice pe esofag. Semnele care trebuie să te îngri...

Wang a croit rochii de mireasă pentru unele dintre cele mai importante nume din lume, de la Victoria Beckhamm până la Mariah Carey și Kim Kardashian. Mai mult, aceasta a îmbrăcat-o în ținutele sale de seară și pe Michelle Obama.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private