miercuri, iunie 3, 2020

Un studiu recent arată care este mărimea ideală pentru femei, dar aceasta nu va fi pe placul celor mai mulți bărbați.

Doctorul Nicole Prause a efectual un studiu în cadrul căruia a folosit modele 3D de penisuri în erecție de diferite dimensiuni. În acest fel, modelele erau cât mai reale, spre deosebire de studiile unde se foloseau modele de penisuri în stare flască sau desene 2D.

Din 100 de modele create, Prause și echipa sa au ales 33 modele pe care le-au considerat cel mai des întâlnite. Cel mai mic model de penis a avut puțin peste 10 cm lungime, iar cel mai mare aproape 23 cm.

Citește și:

La studiu au participat 75 de femei de diferite vârste, care au fost rugate să aleagă dintr-un coș două penisuri pe care și le-ar dori la un partener – unul pentru un one night stand, altul pentru un bărbat cu care să aibă o relație de lungă durată.

În urma acestui studiu, se pare că femeile preferă în medie un penis de 16-17 cm lungime și aproximativ 12 cm circumferință. Interesant este că cele mai mari penisuri au fost alese pentru o partidă de o noapte.

Citește și:

„Un penis mare are riscul de a cauza durere în timpul sexului”, spune Dr. Prause. „Totuși, femeile își asumă acest risc în cazul unei partide de o seară.”

Diferite studii au arătat că mărimea medie a unui penis în erecție este de 11-13 cm lungime și 10-12 cm în circumferință.

 

Parteneri