miercuri, septembrie 28, 2022

Fost ministru PNL, după tragedia de la Constanța: „Mor oameni. Am intrat la guvernare de ceva vreme. Ce rușine să ne tot găsim scuze”

La doar câteva ore de la izbucnirea incendiului la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, în care şi-au pierdut viaţa nouă pacienţi internaţi la ATI, Violeta Alexandru a anunțat public faptul că oamenii politici nu-și mai pot găsi scuze.

Fostul ministru al Muncii în guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR, a transmis un mesaj prin care reamintește că liberalii se află la guvernare de destul de mult timp pentru a se mai ascunde în spatele scuzelor.

Te-ar mai interesa: Cu acest medicament ieftin vindecaţi garantat infe...

Este timpul, spune fostul ministru PNL, ca oamenii politici să-și asume responsabilitatea pentru astfel de tragedii. Violeta Alexandru mai spune că, după experienţa de la minister, are impresia că nimic nu se schimbă în sistemul public.

Fost ministru PNL, după tragedia de la Constanța: „Mor oameni. Am intrat la guvernare de ceva vreme. Ce rușine să ne tot găsim scuze”

„Dacă aud, din nou, că s-a trimis Corpul de control după care se așterne tăcerea, înnebunesc. Ca să o spun pe românește.

Nu se întâmplă nimic serios. Asta cred. Nu dorim să deranjăm sistemul public, în profunzimea problemelor acestuia. Unul se acoperă pe altul. Nimeni nu răspunde, de fapt. Dar Șefi, de spitale, de orice, se bat să fie. Fără pic de abilități manageriale.

Te-ar mai interesa: Vlad Ciurea: beți această licoare primul lucru dim...

După care, atunci când se întâmplă ceva, e de vină oricine altcineva. Noi nu avem simțul răspunderii individuale în România, în sistemul public e jale. Peste toate acestea, să nu uităm deciziile luate din presiunea pilelor/relațiilor.

Când se întâmplă o tragedie, pe moment e mare agitație (ai zice că se schimbă ceva, în fond trăim cu speranțe), pe urmă presa se mută la alt subiect și, de fapt, nu se schimbă nimic pe fond.

Te-ar mai interesa: Care sunt criterile după care ne alegem stomatolog...

În sistemul public, mereu e de vină altcineva.

Bani publici sunt în România. Sunt gestionați prost. Se anunță mari și sofisticate achiziții de noi tehnologii și nu se găsesc bani de prize, de clanțe, de becuri. Țara asta se duce de râpă pentru că ne credem sofisticați, ne jignește să facem curățenie, ordine la nivelul lucrurilor simple.

Am intrat la guvernare de ceva vreme. Nu avem nicio scuză. Încă ne mai putem trezi.

Cu intenții și orgolii, cu răutate și fudulie, nu se va face treabă.

Te-ar mai interesa: Ceaiul bogat în vitamine cu efecte anticancer! Mer...

Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce rușine să ne tot găsim scuze.

Condoleanțe!”, a fost mesajul fostului ministru PNL, pe contul său de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private