Fructe gustoase care te ajută să slăbești

Fructe gustoase care te ajută să slăbești
Fructe gustoase care te ajută să slăbești

Fructe bune și care nu îngrașă? Este știut faptul că ceea ce mănânci de multe ori îți aduce kilograme în plus.

Dar, există și alimente foarte gustoase cu ajutorul cărora poți slăbi considerabil. Evident, nu trebuie să renunți la sport și nici să mănânci mult, haotic. Află ce fructe te pot ajuta să slăbești.

Pentru a slabi ai nevoie în primul rând de disciplină și de fructe care să îți ușureze acest proces de pierderea a kilogramelor în plus.

Iată ce alimente, bune la gust, te ajută să slăbești:  

Ananas. Are doar 50 de calorii la 100 de grame. În plus, este bogat în fibre care reglează digestia dar și antioxidanți, buni în combaterea celulitei. Acesta accelerează digestia proteinelor și reglează nivelul de zahăr din sânge. Totodată acesta ajută la arderea depozitelor subcutanate de grăsime, diminuând grăsimea abdominală.

Mere. Asigură starea de bine a organismului și au foarte puține calorii. De exemplu, un măr are aproximativ 50 de calorii. Este indicat să mănânci două, trei pe zi, deoarece merele sunt vestite pentru proprietățile lor antioxidante și având și vitamine, te mențin sănătoasă.

Grapefruit. Contribuie la arderea grăsimilor și la accelerarea metabolismului. 100 de grame de grapeftuit au doar 42 de calorii.

Pepeni. Asigură senzația de sațietate, au extrem de puține calorii, asigură buna funcționare a rinichilor și au o mulțime de antioxidanți. Așa că, ce ți-ai dori în plus de la un aliment? Consumă pepeni din belșug!

Banane. Da, au ceva mai multe calorii comparativ cu restul fructelor prezentate mai sus, însă paradoxal sunt foarte bune dacă vrei să slăbești. Există și studii care arată că sunt un aliat de nădejde când te lupți cu kilogramele în plus.

Pere. Acestea sunt o sursă ideală de proteine, fibre, potasiu, vitamina C, vitamina K. Dar conțin și riboflavină, fier, calciu, magneziu, acid folic, cupru, antioxidanţi şi vitamina B6. Practic, perele te ajută în lupta cu radicalii liberi, detoxifică organismul și te ajută să slăbești.

262 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox