joi, octombrie 22, 2020

Povești sfâșietoare de viață, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Ca aceasta, a unui tânăr palestinian, care nu a vrut ca mama sa să se simtă singură și a decis să o vegheze de la geam, până ce femeia s-a stins.

Gestul băiatului este cutremurător și descrie dramele atâtor oameni care și-au pierdut sufletele dragi în cumplita luptă cu nemilosul virus SARS-CoV-2, care a îngenuncheat mapamondul.

Citește și:

Jihad Al-Suwaiti nu a dorit să își lase mama în vârstă de 73 de ani singură la spital. Și a găsit soluția: s-a urcat două etaje în fiecare seară, la geamul său, scrie Il Messaggero.

Toată acțiunea a avut loc în Cisiordania, în timp ce mama tânărului se afla internată într-un spital din Hebron. Bolnavă cronic, infecția cu noul coronavirus a evoluat fulminant. După 5 zile de terapie intensivă, femeia a decedat.

Citește și:

Iubitorul său fiu a mărturisit că a vrut să îi fie alături și în ultimele clipe. Povestea sa este emoționantă și a fost apreciată chiar de diplomatul ONU Mohamad Safa pe Twitter, profund impresionat de atâta iubire și grijă a unui fiu.

 

Parteneri--