joi, octombrie 6, 2022

Grăsime viscerală: Iată câte proteine ​​să mănânci la fiecare masă pentru a topi grăsimea de pe burtă.

Grăsimea viscerală este tipul de grăsime care se găsește sub piele care se înfășoară în jurul stomacului, ficatului, partea superioară a intestinelor și inimii. Dacă este lăsată netratată, poate duce la mai multe afecțiuni de sănătate, de la boli de inimă la cancer, de la sindrom metabolic la diabet de tip 2.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

În timp ce dieta și antrenamentele sunt cheia pentru gestionarea grăsimii abdominale, experții spun că proteinele sunt cel mai important macronutrient care, în cantități potrivite, ar putea accelera pierderea de grăsime viscerală.


Câte proteine ​​să mănânci la fiecare masă pentru pierderea în greutate?

Când se mănâncă zahăr sau carbohidrați, insulina este eliberată în organism de pancreas pentru a permite celulelor să utilizeze energia și să controleze și nivelul zahărului din sânge. Cu toate acestea, atunci când cineva mănâncă în mod constant alimente bogate în carbohidrați, organismul continuă să pompeze insulină, ceea ce poate duce la acumularea de zahăr sub formă de grăsime.

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Prin urmare, în premieră, se recomandă să evitați să mâncați prea multe mese mari într-o zi și, alternativ, să vă bazați pe trei intervale regulate.

În mod ideal, ar trebui să mănânci 25 de grame de proteine ​​într-o masă pentru a reduce grăsimea viscerală. Acest lucru ajută la menținerea echilibrului zahărului din sânge și, de asemenea, induce sațietatea pentru a controla aportul de calorii.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

Unele dintre cele mai sănătoase surse de proteine ​​slabe includ nucile, peștele, semințele și păsările de curte.

De asemenea, zahărul face corpul rezistent la leptina – un hormon care spune în mod natural organismului când este plin. Nivelurile ridicate de insulină, declanșate de aportul excesiv de carbohidrați și zahăr, pot bloca semnalele leptinei în creier. Drept urmare, poți continua să mănânci fără să-ți dai seama că ești sătul.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

Grăsime viscerală: Cum să arzi în mod natural grăsimea de pe abdomen?

Pe lângă consumul a 25 de grame de proteine ​​într-o masă, se recomandă să creșteți aportul din următoarele alimente pentru a arde grăsimea de pe abdomen în mod natural:

1. Ulei de măsline

2. Legume cu frunze verzi

3. Fructe de pădure

4. Cerealele integrale

5. Linte și fasole

6. Legume crucifere precum conopida și broccoli

7. Carbohidrați complecși precum ovăzul

8. Oțet de mere

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu noi în timpul unui atac de panic...

Experții recomandă, de asemenea, să consumați carbohidrați la micul dejun și prânzul în cantități limitate și să vă abțineți de la aceștia la cină. În mod ideal, cina ar trebui să includă legume la grătar sau carne slabă și trebuie servită până la ora 19:00.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private