miercuri, septembrie 28, 2022

În stare critică după ce a sărit în apă. Cunoscutul chef aflat în vacanță pe litoral, a vrut să se răcorească și a sărit în apă să înoate. Din păcate…

Chef Cătălin Mocanu este în stare critică după ce a sărit în apă să înoate. În prezent se află internat, în stare critică, la secţia de terapie intensivă a unui spital din Albania cu traumatism la nivelul coloanei cervicale.

Te-ar mai interesa: La ce greutate a ajuns Monica Anghel. ”Nu am slăbi...

Maestrul bucătar se află zilele acestea în vacanță în Albania, împreună cu iubita lui, și a sărit în apă să se răcorească.

Apa însă era foarte mică în zona respectivă, astfel că tânărul a suferit o lovitură puternică la coloana cervicală, fiind nevoie de transportul de urgență la spital în Albania, unde a fost internat la Terapie Intensivă, potrivit Adevarul.ro.

Are nevoie de transport aerian medical

Iubita lui spune că este o tragedie ce s-a întâmplat, dar speră că într-un final Cătălin va reuși să-și reia viața normală.

„Cătălin se află încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratament și multe proceduri de recuperare!

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

Cătălin este hotărât să obțină ceea ce care să dorește: o viață normală alături și împreună cu cei il iubesc. Și sunt mulți care il iubesc!

Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut. Urmează o perioadă grea pentru noi. M-am înarmat cu multă răbdare.

Mă întreb cum oare reușesc să mă adun să scriu toate astea… Cătălin îmi dă putere să lupt pentru el și pentru copilul pe care îl așteptăm”, a scris Alina, iubita lui Cătălin pe pagina de Facebook, notează Antena 3.

Te-ar mai interesa: De ce nu e bine să la culcare cu stomacul gol. Iat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private