joi, octombrie 6, 2022

Încă un caz halucinant. Pacient, lovit de medicul de familie.  De la ce a pornit tensiunea între cei doi?  Un medic din Timiș a luat la bătaie pacientul pentru că a pus prea multe întrebări. Este inadmisibil. Acum femeia este cercetată penal pentru lovire. Un martor a sunat la 112.

Un bărbat de 66 de ani din satul Bulgăruș a mers la dispensarul din localitate împreună cu o prietenă, pentru a-i cere medicului din localitate informații despre serviciile medicale decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Bătrânul a intrat în cabinet și a început să discute cu doctorița, o femeie în vârstă de 39 de ani.

Te-ar mai interesa: Boala care răpune zeci de mii de oameni poate fi d...

Probabil pentru că nu primea răspunsurile cerute, pacientul a insistat cu întrebările legate de serviciile decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. Acest lucru a iritat-o însă pe doctoriță, care a început să urle la pacient să iasă din cabinet, apoi a început să-l lovească atât de rău că i-a rupt bătrânului nasul.

Prietena cu care bătrânul venise la dispensarul din Bulgăruș a sunat, înspăimântată, la 112. Polițiștii au ajuns la dispensar și au început o anchetă. Până la urmă, doctorița a recunoscut că s-a enervat și l-a lovit pe pacient.

Așa că poliţiştii din Timiş au întocmit acum un dosar penal pentru lovire și alte violențe pe numele medicului din satul Bulgăruş, judeţul Timiş, pentru lovire și alte violențe.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

Incidentul a avut loc luni, la cabinetul medical din satul Bulgăruş, comuna Lenauheim, din judeţul Timiş, mai precizează poliția.

„La data de 29 august 2022, poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că într-un cabinet medical din localitatea Bulgăruş, din judeţul Timiş, a avut loc o altercaţie între un medic şi un pacient. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis IPJ Timiş, citată de Opinia Timișoarei.

Te-ar mai interesa: Șocant! Dieta cu grapefruit aproape a provocat amp...

Incident asemănător

Un incident asemănător a avut loc la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Doctorul Alexandru Mahovici a fost bătut de colegul său, Mihai Tache, unul dintre cei mai recunoscuți medici chirurgi esteticieni din Buzău.

Nu ar fi fost pentru prima dată când cei doi medici ar fi avut un conflict. „Mă hărțuiește de câțiva ani, am ajuns să vin la serviciu cu frica în sân din pricina dânsului”, a declarat dr. Mahovici.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu noi în timpul unui atac de panic...

„Eu sunt din Republica Moldova, facultatea am făcut-o la Chișinău, iar dânsul mă înjosește constant, că aia nu e facultate, că nu sunt un medic bun etc. Mă hărțuiește de câțiva ani, am ajuns să vin la serviciu cu frica în sân din pricina dânsului”, a declarat doctorul Alexandru Mahovici, potrivit EVZ.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private