duminică, noiembrie 29, 2020
Ana Maria Nitu

Atunci când vrei să slăbești, nu trebuie neapărat să renunți la anumite produse alimentare, ci mai degrabă la anumite obiceiuri proaste care te îngrășau înainte. Iată ce strategii să alegi

  1. Nu renunța la produsele tale preferate

Cu toții avem acel produs, care nu este sănătos, dar care ne place să îl mâncăm, cum ar fi un sadviș de pui de la un fast food. Moderația este cheia. Dacă îți interizici acel lucru, ți se va părea mult mai apetisant și te vei gândi mult mai mult la el. Cel mai bine este să mânânci o dată pe lună acel produs și să îl savurezi.

2. Alcoolul

Consumul de alcool, merge mână în mână cu produse hipercalorice, grase și nesănătoase. Cel mai bine este să fii pregătită, ca atunci când vii acasă și ai consumat mai mult alcool ca de obicei, să ai gustări sănătoase și sățioase în frigider. O bună strategie este să nu consumi alcool pe stomacul gol și să te limitezi, doar la un singur pahar.

3. Sari peste masă

Leptina este un hormon, care trebuie întreținut cu mâncare din 4 în 4 ore. Dacă nu, vei avea tendința ca mai târziu să mânânci mai mult decât ți-ai propus. Cel mai bine este să mânânci 3 mese pe zi și două gustări și oricât de ocupat ai fi să îți rezervi 10 minute pentru masă

4. Renunți la grăsimi

Nu toate grăsimile sunt rele. Avocado este o sursă de grăsime bună și este foarte sățios. Nucile, de asemenea. Învață să faci diferența între grăsimile care te ajută și cele care te îngrașă.

A.

Parteneri