luni, iulie 26, 2021

Infectia cu virusul Papiloma uman (virusul este cunoscut sub denumirea de HPV, o prescurtare a denumirii sale din limba engleza- Human Papilloma Virsus) este o infectie virala care determina leziuni ale

pielii sau mucoaselor din diferite parti ale organismului uman. Exista mai mult de 100 de forme de virus identificate pana in prezent, iar infectia cu cel putin un tip de HPV este foarte frecventa.

Se estimeaza ca aproape toate persoanele active intim, barbati sau femei, vor avea infectie cu un tip de virus HPV cel putin odata in viata, insa cei mai multi nu vor stii de prezenta infectiei.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a găsit un leac pentru persoanele care suferă de virusul papiloma uman – HPV

„Am să vă spun un leac pentru paraziții din corp, pentru paraziții intestinali.

Toți

avem în corp, mai mult sau mai puțin. Există oameni care din cauza paraziților au probleme foarte, foarte mari.

Pot face chisturi parazitare pe intestine, pe creier și așa mai departe.

Pe ficat, și așa mai departe.

Se pune pelin, cu frunze, cu tulpină și cu rădăcină la un loc și cuișoare. Se dau prin mașina de râșnit cafea, pelinul planta. O tocăm mărunt cu tot cu rădăcină. O putem cumpăra de la plafar.

Praful de cuișoare și praful de pelin trebuie să fie în gramaj egal. Se ia câte o linguriță seara, cu o oră înainte de masă.

Se ia seara pentru că noaptea paraziții sunt mult mai activi

în organism. Fierea, ficatul, au orele lor de funcționare noaptea.

Se ia o linguriță cu vârf pentru adulți și rasă pentru copii. Acestea sunt plante parazitare. Se beau cu apă pentru că sunt foarte amare.

Se poate lua cu miere sau zahăr de cei care nu au probleme cu glicemia. Se face tratamentul 21 de zile. Apoi, se mai ia o lună de zile doza din 3 în 3 zile, ca să fie profilactic.

Să nu uităm că papiloma virus sunt parazitari”, a declarat Lidia Fecioru.

 

Ultimele stiri

Parteneri