miercuri, iunie 29, 2022

Un nou scandal cutremură Casa Regală.

Ducesa de Cambridge a fost decupată din fotografia oficială a familiei regale făcută la balconul Palatului Buckingham, iar internauții s-au grăbit să comenteze gestul făcut de Prințesa Eugenie.

Prințesa Eugenie îi face probleme Ducesei

Prințesa Eugenie provoacă agitație în rândurile regalilor după ce a decupat-o pe ducesa de Cambridge din imaginea de familie cu ocazia Jubileului de Platină.

Te-ar mai interesa: Doliu în televiziune. O celebră prezentatoare s-a ...

Poza, postată pe contul său de Instagram, arată un număr redus de membri ai familiei regale la balconul Palatului Buckingham. Deși nu se știe dacă decuparea imaginii a fost intenționată, observatorii regali s-au grăbit să sublinieze că ducesa, în vârstă de 40 de ani, a dispărut din fotografie. Un comentator chiar a speculat că Prințesei Eugenie „nu-i place Kate”.


Lovitură dură pentru Kate. Scandal provocat de o rudă apropiată

Prințesa Eugenie a postat fotografia pe Instagram alături de alte imagini de la Jubileu. În legendă, ea a adus un omagiu bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a.

Ea a scris: „Îți mulțumesc, Majestatea Ta, bunicuța mea, pentru 70 de ani de serviciu, abnegație și dăruire. Ești o lumină atât de strălucitoare pentru noi toți. Este doar o rezumare finală a unor momente epice ale celui mai special weekend la care am fost atât de onorată să fac parte”.

Te-ar mai interesa: Atenționare pentru o zodie. Astrolog: Sfârșitul să...

„De la The Birthday Parade, până la sărbătorirea cu @edencommunities în Paddington pentru #bigjubileelunch, până la arătându-i lui Augie concursul plin de culoare și încheind cu aplauze pentru această femeie remarcabilă”, a mai scris prințesa pe Instagram.

Prințesa Eugenie, lăudată de admiratori

Cineva scrie: „Acum îmi place și mai mult Eugene”. Altcineva a adăugat: „Bravo, Eugenie! Bravo!” Între timp, Efuru (@realfranzprusse) a adăugat: „Eugenie dă dovadă de o forță neobișnuită de independență şi caracter. Îmi place!”. Alt comentariu: „O iubesc! Eugenie nu se joaca”.

Te-ar mai interesa: Fructul preferat al românilor, periculos pentru să...

Dar alți internauți spun că a fost doar un incident. Un utilizator de Twitter a scris: „Sunt sigur că nu știa cum să folosească săgețile de dimensionare atunci când postează mai multe fotografii. Este „Eroare inofensivă a operatorului”. Și Bärí A. Williams, Esq. a adăugat: „Nimic din toate acestea nu înseamnă că nu-i place Kate sau Camilla, care este și ea decupată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private