joi, octombrie 6, 2022

Mesaj important pentru o zodie. Astrologul Daniela Simulescu spune că e un moment în care puteți să faceți pace cu trecutul vostru.

”Soarele intră în casa a douăsprezecea, fiind un moment nemaipomenit pentru introspecție. Luna Nouă se va petrece tot acolo.

E un moment în care puteți să faceți pace cu trecutul, indiferent de situația voastră, că sunteți într-o relație, că ați încheiat una, că sunteți singuri de ceva timp, că aveți probleme la serviciu, că trebuie să lăsați un loc de muncă, că vreți să-l schimbați.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

Sentimentul de indecizie este destul de mare, nu știți cum să procedați, dar important e să vă dați timp să curățați rana un pic azi, un pic mâine, un pic poimâine.

Vedeți că, relațional, săptămâna aceasta nu-mi place la voi, pentru că s-ar putea să alergați după năluci. Cu opoziția lui Venus cu Neptun (care este la voi în casa a cincea de ceva timp), aș avea puțină grijă săptămâna aceasta: nu vă grăbiți să intrați într-o relație și, dacă sunteți într-una care nu funcționează, nu-l acuzați pe celălalt, ci vedeți de ce nu vă mai convine.

Marte din casa a opta vorbește despre investiții pentru care este o perioadă bună, dar s-ar putea să vorbească și despre pierderi” a spus astrologul DCNews și Astrosens pentru nativii Scorpion, în cadrul horoscopului săptămânal.

Te-ar mai interesa: Poluarea, factor de risc într-o boală gravă...


Luna Nouă din Balanță

Daniela Simulescu, astrolog, a vorbit despre Luna Nouă din Balanță, de pe 26 August. Recomandarea astrologului este să aveți grijă la riscul de autoiluzionare.

„În mod normal, o zi bună pentru relaționare, socializare, diplomație și implicare în proiecte artistice. Doar că, de data aceasta, Luna Nouă va fi în opoziție cu Jupiter. Ceea ce înseamnă că vom fi obligați să le facem pe plac celorlalți. Doar pentru a da bine, doar pentru a nu fi judecați, doar pentru a nu fi desconsiderați. Dar ironia este că aceste frici vor fi doar în capul nostru. Și astfel vom promite mai mult decât putem duce”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...

„Cum Mercur va fi retrograd în continuare, vă recomand să aveți grijă la riscul de autoiluzionare”, a subliniat Daniela Simulescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private