joi, martie 4, 2021

Grijile, incruntarile si expunerea neprotejata la soare si-au lasat amprenta asupra tenului tau, iar fruntea nu a scapat neafectata.

La fel ca zona sensibila din jurul ochilor, fruntea este folosita des, pentru incruntari, ingrijorari, surprize, setul complet de expresii faciale. Sa vedem cum o putem ajuta sa arate mai bine si sa fie mai fina.

Cremele anti-rid contin peptide si retinol care stimuleaza productia de colagen a pielii si ajuta la estomparea ridurilor.

Aplica machiajul in straturi. Foloseste o baza de machiaj care reflecta lumina intrucat ajuta la camuflarea liniilor , aplica  un fond de ten lichid si usor transparent . Baza impiedica machiajul sa se infiltreze in liniile fine ale pielii.

Adopta o noua coafura –  cu un breton. Acest artificiu stilistic este  fin si elegant,  menit sa ascunda privirii acele riduri nesuferite.

Antrenamentele faciale. Incepe prin a-ti ridica sprancenele cat mai mult, apoi, incepand din partea superioara a fruntii, catre sprancene, trece-ti degetele de sus in jos ca si cum ai incerca sa le impingi la loc, dar cu blandete.

Continuarea pe lyla.ro. 

Ultimele stiri

Parteneri