sâmbătă, iulie 4, 2020

Mihaela Bilic propune cea mai la îndemână metodă de detoxifiere. Varianta nu doar că este simplă și gustoasă, ci și la îndemâna tuturor. Foarte accesibilă din punct de vedere financiar, face minuni cu silueta și sănătatea.

Iată ce spune medicul Mihaela Bilic despre varză. Varza nouă cu mărar este cel mai eficient preparat Detox.

Nu știți cum să faceți o cură Detox în vremuri de izolare și carantină sanitară? “Abuzați” de varza nouă și de mărar- rezultatele sunt garantate! Varza este leguma campioană când vine vorba de siluetă și efect depurativ. Beneficiile maxime se obțin prin consumul de varză proaspătă însă și dacă este fiartă în puțină apă, tot are avantaje- nu provoacă balonare și e mai ușor de digerat.

Citește și:

Datorită efectului ei antiinflamator, varza poate ameliora orice afecțiune: ulcer, mastite, inflamații articulare, acnee, migrene, retenție de apă, constipație. La asta se adaugă creșterea imunității și scăderea nivelului de homocisteină, un marker de risc cardiovascular.

Dincolo de conținutul în nutrienți, varza este un reputat agent de detoxifiere pentru că stimulează producția de enzime hepatice și neutralizează nitrosaminele (compuși toxici din ficat). Asociați varza cu mărar, care este “celebru” pentru efectul de ameliorare al celulitei și veți obține un produs ce poate fi consumat fără limite, atât pentru Detox, cât și în cura de slăbire, conchide medicul nutriționist Mihaela Bilic pe pagina sa de Instagram.

Parteneri