joi, mai 19, 2022

Mircea Badea a reacționat după ce judecatorii au arătat că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea și și-a expus părerea la scurt timp după ce fostul președinte a ajuns la Spital.

Prezentatorul TV al Antenei 3 l-a citat cu o declarație pe care a făcut-o la adresa jurnalistei Corina Drăgotescu, potrivit DCnews.

Pentru cei care nu știu, în 2006, Traian Băsescu a transmis un atac halucinant la adresa jurnalistei Corina Drăgotescu, care suferea de cancer. Fostul președinte i-a spus la vremea aceea: „Dumnezeu să ne dea sănătate cât adevăr spunem legat de povestea pe care ați prezentat-o în prima pagină a ziarului de mâine!”.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de alimente pentru susținerea memoriei...

Mircea Badea nu a uitat acest episod și a postat citatul de mai sus pe Instagram, imediat după ce a văzut că Traian Băsescu a ajuns în spital, la scurt timp după ce a fost declarat colaborator al Securității.


Mircea Badea: Atât am avut să comunic public: Propria lui afirmație

„Am pus acest citat pe Instagram la mine despre Traian Băsescu. L-am citat cu o declarație făcută în 2006 despre Corina Drăgotescu.

Atât am scris pe Instagram când am auzit de problemele lui Traian Băsescu. Atât am avut să comunic public: Propria lui afirmație. Am văzut multe abordări.

Vă dați seama că eu îl detest pe Traian Băsescu, având toate argumentele. Îl detest infinit. În general, empatia mea este aproape de zero când vorbim de persoane mature. În acest caz concret, am empatie zero.

Te-ar mai interesa: Cum îți poți educa metabolismul. Medic: 9 elemente...

Un act de justiție adevărată, care merge peste legi, ar fi ca Traian Băsescu să rămână într-o formă care să-i permită să resimtă tot ce urmează să i se întâmple lui și arealului de răspândire.

Cred că adevărata formă de justiție ar fi ca Băsescu să trăiască conștient de faptul că i-au luat casa și limuzina date de la stat și multe altele.

Ar urma să i se întâmple multe lucruri și sper să fie într-o formă încât să recepționeze, pe de-a întregul, toate aceste lucruri care i se întâmplă și i se vor întâmpla”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Pri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private