luni, septembrie 27, 2021

Pentru cuplurile casatorite, romantismul nu mai reprezinta o prioritate. Senzatiile de „fluturi in stomac” si furnicaturi sunt inlocuite de momente parca trase la indigo si scenarii uneori nu foarte placute.

Cuplurile casatorite nu se mai saruta, iar stilul frantuzesc este scos din ecuatie cu o nonsalanta ancorata in realitate. Timpul este nemilos cu dragostea si cu sentimentele. El echimba perceptii, oameni si relatii.

Timpul schimba tot, cu alte cuvinte. Iar cuplurile care sunt impreuna de foarte mult timp ajung sa se resemneze. Considera ca actiunile lor sau lipsa actiunilor, mai bine spus, este un lucru normal. Momentele de tandrete sunt inlocuite de conversatii scurte sau intalniri parca uneori cronometrate.

De ce cuplurile casatorite nu se mai saruta

Perioada de „indragosteala” nu dureaza foarte mult pentru cele mai multe cupluri. De regula, oamenii ajung sa uite de toate acele sentimente pe care le-au trait la inceputul relatiei.

Iar partea trista este aceea ca sunt foarte mult momente in care ajung sa ignore ceea ce simt.

Motivele pentru care cuplurile casatorite nu se mai saruta sunt numeroase, insa in acest articol voi mentiona 3 dintre ele.

Au o viata mult prea ocupata

Stilul de viata haotic, stresul, agitatia si lipsa timpului sunt printre principalii factori care contribuie la diminuarea romantismului. Cuplurile care sunt impreuna de foarte mult timp nu isi mai acorda aceeasi atentie. Nu mai considera atat de important sarutul, motiv pentru care nu-i mai acorda timp. Momentele de tandrete nu mai reprezinta o prioritate, deoarece ele sunt inlocuite de responsabilitati zilnice. Astfel, intreaga energie este canalizata in alte directii, iar sentimentele mor incet. Si nici nu mai incape vorba de pasiune si dragoste cu nabadai, cand clipele petrecute in doi se scurg la fel de repede precum nisipul din clepsidra…

Citeste continuarea…

Ultimele stiri