miercuri, mai 25, 2022

Starea de sănătate a lui Putin. Vladimir Putin ar fi grav bolnav, este ipoteza șocantă lansată de la cel mai înalt nivel. După mai multe zvonuri, șeful serviciilor secrete ucrainene a declarat într-un interviu, că o schimbare a conducerii în Rusia este iminentă.

El spune că Putin este foarte bolnav și suferă de mai multe afecțiuni, printre care și cancer. Oficialul mai spune că războiul se va termina la sfârșitul anului.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale pentru ficatul gras. Cum îl menți...

„Va exista o schimbare a conducerii Federației Ruse. Procesul deja a început și se fac progrese bune în acest sens”, a afirmat oficialul de la Kiev.

Putin ar fi grav bolnav

Întrebat dacă se referă la faptul că o lovitură de stat în Rusia este iminentă, acesta a răspuns: „Da, au început deja demersurile și nimeni nu mai poate opri asta. Putem să confirmăm că Putin este într-o stare de sănătate foarte proastă. Și mental este doborât. Este grav bolnav. Are mai multe afecțiuni, una dintre ele fiind cancerul.

Punctul de cotitură va fi în a doua parte a lunii august. Majoritatea acțiunilor de luptă vor fi finalizate până la sfărșitul anului. Ca rezultat al acestui război, ne vom recupera granițele și vom restabili puterea ucraineană în regiunile pe care le-am pierdut, inclusiv Crimeea și Donbas”, a declarat șeful serviciilor secrete ucrainene.

Te-ar mai interesa: Astăzi este OBLIGATORIU să bei un pahar de vin! Ia...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private