vineri, februarie 3, 2023

Profeții Nostradamus 2023. Dacă mai sunt persoane care nu au auzit de Nostradamus, vorbim despre un medic și farmacist francez născut în 1503 care era interesat și de artele divinatorii.

Unele dintre profețiile sale precum asasinarea lui John F. Kennedy, distrugerea Turnurilor Gemene din New York, războaiele mondiale, sau războaiele napoleoniene s-au împlinit.

De asemenea, s-a descoperit recent că el a prezis moartea Reginei Elisabeta a II-a a Angliei și că fiul ei, Charles, va ajunge rapid la putere.

Te-ar mai interesa: Amestec băbesc pentru bronșită. Tratamentul se țin...

Nu tot ce a scris Nostradamus în cartea sa de profeții numită „Secole astrologice” se împlinește și, de asemenea, uneori este greu de înțeles sau interpretat, deoarece folosește un limbaj criptic care nu este folosit în vremurile actuale.

Previziuni 2023. Ce spun profețiile

Tosuși, sunt două profeții pentru 2023 care sunt înțelese și care s-ar putea concretiza într-un mod foarte posibil.

Prima dintre ele vorbește despre „Șapte luni ale marelui război, oameni care mor din cauza faptelor rele”, așa că s-ar putea ca din cauza conflictului Rusia-Ucraina să izbucnească al treilea război mondial cu o durată de șapte luni din cauza tipului de arme de mare putere disponibile celor mai puternice națiuni de astăzi.

Te-ar mai interesa: Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioas...

El adaugă că „Ruan, Evreux, nu vor cădea în fața regelui”, așa că aceste două orașe ar putea fi salvate de la distrugere, dar Parisul nu ar avea aceeași soartă.

A doua profeție a lui Nostradamus pentru 2023 are de-a face cu Marte, binecunoscuta planetă roșie pentru care stații spațiale precum NASA au manifestat un mare interes și unde ESA (Agenția Spațială Europeană) plănuiește să trimită o navă cu un rover pentru a explora planeta.

Te-ar mai interesa: Octavia Geamănu, după 8 de căsnicie: Marian nu m-a...

Această profeție spune că va exista o „defecțiune a luminii pe Marte” și, deși ar putea fi orice, putem lua în considerare posibilitatea ca vom vedea o mișcare ciudată a acestei planete sau ca nava spațială ESA să explodeze când va ajunge pe Planeta Roșie, scrie Sport. ES.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private