luni, mai 16, 2022

Probleme serioase pentru Novak Djokovic, actualul Nr. 1 mondial în clasamentul ATP. Celebrul jucător profesionist sârb de tenis  nu are o stare de sănătate prea bună de ceva timp. Mai exact, se pare că o boală misterioasă îi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni.

După ce a fost învins de Andrey Rublev, scor 6-2, 6-7(4), 6-0, pierzând trofeul ATP Belgrad, sârbul a dezvăluit că e afectat de o afecțiune misterioasă.

Te-ar mai interesa: „Nu mi-am putut înghiți saliva”. Semne și simptome...

Problemele fizice arătate de Novak Djokovic la Monte Carlo și Belgrad, primele două turnee pe zgură din acest an, au o explicație medicală. Sârbul spune că o boală, fără a oferi detalii suplimentare, îl afectează de câteva săptămâni.

Novak Djokovic: Nu am mai pățit așa ceva, poate doar la începutul carierei

„Nu e vorba de Covid-19, e altceva care mă deranjează, dar nu pot intra în detalii. Ceva îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni. Nu am mai pățit așa ceva, poate doar la începutul carierei. De asta spun că e vorba despre o boală. Pare că timpul de recuperare este mai mare decât mă așteptam.

În finala cu Andrey nu m-am simțit rău până în setul secund. Chiar și atunci, după time-out-ul medical, am simțit că sunt pregătit pentru decisiv. Am avut energie doar pentru două game-uri. Știu că nu a fost plăcut pentru cei prezenți în tribune. Îmi pare rău, dar atât a fost posibil.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: această băutură îți crește imunitat...

Pot să extrag câteva lucruri bune, am jucat meciuri de trei seturi, am câștigat câteva. Îngrijorător este că acest sentiment nu l-am mai avut. Nu e vorba de pregătire, ci de acel lucru care mă afectează”, a spus Djokovic, potrivit sârbilor de la Alo, citează Infoactual.

Djokovic a fost numărul 1 mondial pentru un record de 362 de săptămâni în total și a terminat anul ATP ca numărul 1 de șapte ori, ceea ce reprezintă un record

Te-ar mai interesa: Pastilele de iodură de potasiu rămân blocate. Rafi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private