Sari la conținut

NU purta bijuterii din ARGINT dacă ești într-una dintre aceste zodii

bijuterii
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Lucruri pe care să nu le împrumuți nimănui
NU purta bijuterii din ARGINT dacă ești într-una dintre aceste zodii. Iată avertismentul astrologilor pentru iubitorii de argint, născuți în aceste zodii.
Este unul dintre metalele cele mai apreciate și purtate, dar există anumite semne zodiacale cărora argintul nu  le aduce energie bună, susțin astrologi și bioenergeticieni. Dimpotrivă!
Încă din cele mai vechi timpuri, argintul a avut o semnificație puternică, frumusețea sa fiind motivul pentru care a fost folosit, de-a lungul timpului, pentru a crea bijuterii, ornamente si obiecte de arta.
Bijuteriile din argint pot imbunatati sau accentua intuitia cuiva si pot calma spiritele in momentele dificile.

Stăpânul este ales de argint…

Bioenergeticienii spun ca argintul isi alege stapanul. Îi favorizeaza pe cei expresivi, care nu se tem sa-si exprime emotiile si sa-ti asume in totalitate latura spirituala.
Totuși, nu este la fel de favorabil pentru cei care nu se afla in contact cu emotiile si cu spitualitatea lor.
Potrivit acestora, argintul nu este potrivit pentru persoanele sceptice. Cei care nu cred in nimic in afara de ei insisi nu vor primi energia potrivita de la o bijuterie din argint – cele doua energii (a lor si a argintului)  se vor lupta in permanenta, aducand ghinion si uneori esec.

Berbec

Acest semn de Foc guvernat de Marte are o energie incompatibila cu bijuteriile din argint.

Este pasional si jucaus, adesea impulsiv, insa nu este suficient de evoluat din punct de vedere spiritual pentru a fi in contact cu emotiile si cu intuitia sa.

Adesea sceptic in privinta lucrurilor care se afla in afara persoanei sale, acest semn nu incearca sau ii este extrem de greu sa se conecteze la emotiile celorlalti. Argintul ii poate aduce o stare de neliniste, ghinion si confuzie in luarea deciziilor.

Fecioara

Semnul de Pamant Fecioara este unul dintre cele mai pragmatice. Desi este un semn mutabil, analizeaza la rece situatiile si ia decizii doar in functie de ceea ce stie deja, punand la indoiala orice lucru pe care nu l-a invatat ea insasi.

Analizeaza excesiv si nu isi gaseste pacea decat atunci cand se deconecteaza de emotiile sale. Tocmai de aceea, bijuteriile din argint nu ii vor fi benefice: acestea iti aduc noroc si liniste doar atunci cand esti in perfect sincron cu emotiile tale.

Pentru Fecioara, argintul va aduce lipsa de concentrare si uneori esec, noteaza andreearaicu.ro.

Sagetator

Sagetatorul, semnul guvernat de Jupiter, este in mod natural norocos. Jupiter, planeta oportunitatilor si a norocului, il ajuta sa fie in locul potrivit, la momentul potrivit.

Acest nativ este intr-o cautare neobosita a aventurilor si a taramurilor necunoscute, astfel ca se deconecteaza adesea de la propriile emotii, precum si de la emotiile celorlalti.

Nu este un semn intuitiv si considera ca nici nu are nevoie de intuitie, pentru ca se bazeaza pe logica si adesea pe noroc.

Așadar, bijuteriile din argint nu-l servesc și energiile sunt total incompatibile.  Sagetatorul se va simti incatusat, blocat si lipsit de creativitate dacă va purta argint.

Așadar, iată de ce nu este bine ca acești nativi să poarte bijuterii din argint, oricât de mult le-ar plăcea. Aurul alb este o alternativă sau orice alt metal argintiu.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel