Sari la conținut

O româncă primeşte Oscarul chirurgiei dermatologice în America

Dr. Mihaela Leventer

Dr Mihaela Leventer, dermatolog din Bucuresti, a fost decorata cu medalia de excelenta pentru merite deosebite in dezvoltarea dermatochirurgiei in zone defavorizate, si a primit si diploma de recunoastere pentru mentorship in cadrul Academiei Americane de Dermatochirurgie (ASDS).  Premiul se acorda o singura data in viata unui medic si este conferit, la nivel mondial, o singura data in fiecare an.

Dr. Leventer a participat a conferinţa ASDS din San Diego ca guest speaker, alături de Jane Carruthers, descoperitoarea efectului benefic al Botoxului in reducerea ridarii pielii. Conferinţa a fost deschisă de Kathy Ireland, „super-model” american din generatia lui Cindy Crawford şi apoi supermogul al afacerilor si al proiectelor caritabile. Prietena cu Elisabeth Taylor, ea insasi actrita, scriitoare cunoscuta in America, mama a trei copiii, fondatoare a unei companii de brand marketing care a transformat-o in cel mai bogat manechin din lume, filantroapa recunoscuta si implicata activ in sustinerea tinerilor angajati in activitati care sa le placa si in acelasi timp sa-i scape de saracie, Kathy a confirmat, prin prezenţa ei, profilul extrem de înalt al evenimentului şi al asociaţiei organizatoare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel