O siluetă de vis cu dieta curcubeu. Iată cum se ține!

O siluetă de vis cu dieta curcubeu. Iată cum se ține!
O siluetă de vis cu dieta curcubeu. Iată cum se ține!

Se apropie vara și toate femeile își doresc să arate perfect în costumul de baie. O poți face și tu, mai ales în acest sezon, cu ajutorul legumelor și fructelor sau altfel spus cu dieta curcubeu.

În natură găsești o mulțime de aliați care nu doar te mențin sănătoasă, dar care îți oferă și silueta pe care ai visat-o întotdeauna. Specialiștii susțin că trebuie doar să fii atentă, ca din farfurie, să nu îți lipsească nicio culoare.

Roșu este esențial pentru asigurarea drenajului

Mai exact, nuanțele de roșu sunt oferite de flavonidele din alimente – antioxidanți puternici care îți vor fluidiza sângele. În plus, aceștia ajută să ai o bună circulație sangvină. Fructele și legumele roșii sunt cele mai bune arme în lupta cu retenția apei din organism. Acestea vor diminua mult și aspectul celulitei. Evident că nu o pot trata, dar nici nu va mai fi atât de accentuată, de vizibilă. Mai mult, aceste alimente de culoare roșie conțin și vitamina P care contribuie la îmbunătățirea permeabilității vaselor capilare. Așa că, mănâncă căpșuni, zmeură, cireșe, afine, sfeclă roșie.

Verde, ideal pentru procesul de detoxifiere a organismului

Detoxifierea este esențială dacă vrei să fii sănătoasă. Cel puțin de două ori pe an este indicat să faci o detoxifiere completă a organismului. În plus, vei observa cum și kilogramele de care vrei să scapi se vor elimina prin procesul de detoxifiere a corpului. Trebuie să consumi cât mai multe legume verzi, așa cum sunt: mazăre, praz, broccoli, ștevie, varză, spanac, salată.

Alimentele galbene îți aduc energia de care ai nevoie

Este adevărat că sunt bogate în calorii, însă îți dau energia de care ai nevoie pentru a avea un tonus bun psihic. Totul este să le consumi cu moderație pentru a nu te îngrășa.

Portocaliul îți apără pielea de efectele nocive ale soarelui

Alimentele portocalii conțin betacaroten, ceea ce înseamnă că pielea ta va avea un plus de protecție împotriva razelor solare. Așa că poți consuma liniștită caise, pepene galben, morcovi.

21 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox