O tânără de 21 de ani a murit din cauza pastilelor de slăbit

Fiona Parry, mama Eloisei Parry, tânăra omorâtă de pilulele de slăbit
O tânără de 21 de ani a murit din cauza pastilelor de slăbit

Mama unei tinere de 21 de ani care a murit dupa ce a luat pastile pentru slabit, cumparate de pe internet a povestit durerea cumplita prin care a trecut fiica ei inainte de deces.

Eloise Aimee Parry, o studenta din Marea Britanie, a cumparat de pe internet DNP (Dinitrophenol), un medicament pentru slabit, popular in randul sportivilor, relateaza The Telegraph.
“A ars din interior” si “metabolismul i-a explodat” asa a descris mama fetei chinurile prin care a trecut Eloise. Studenta a inceput sa se simta rau pe 12 aprile dupa ce a luat 8 pastile si a ajuns de urgenta la spital. Dupa un test de toxicitate, medicii au anuntat familia ca nu pot face nimic pentru ca nu exista un antidot. Tanara a murit trei ore mai tarziu.
In aceasta saptamana mama ei a lansat in presa din Marea Britanie o scrisoare deschisa pentru parinti, dar si pentru cei care se lupta cu kilogramele in plus. Femeia le spune sa aiba grija la medicamentele pentru slabit, cumparate de pe internet. Autoritatile britanice ii sfatuiesc pe tineri sa nu cumpere produse medicale ce contin DNP.

O arădeancă a fost ucisă de aceleași pilule

În 2013, o femeie de 27 de ani din Arad a murit după două săptămâni de comă, iar medicii afirmă că decesul ar fi putut surveni din cauza unor medicamente pentru slăbit pe care le lua aceasta.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook