Olivia Steer susține vaccinurile au îmbolnăvit copiii din Argeș, nu brânza

Olivia Steer susține vaccinurile au îmbolnăvit copiii din Argeș, nu brânza
Olivia Steer susține vaccinurile au îmbolnăvit copiii din Argeș, nu brânza

Olivia Steer, fosta prezentatoare TV, este recunoscuta pentru faptul ca militeaza pentru o viaţă sănătoasă şi pentru alimentaţia raw vegan. Ea a luat atitudine pe Facebook în subiectul bebelusilor cu Sindrom Hemolitic Uremic (SHU).

Ea a declarat că ancheta autoritatilor încearcă muşamalizarea adevăratei cauze a apariţiei cazurilor de SHU: vaccinările. Vehementă în combaterea vaccinărilor, Olivia Steer susţine că nu brânza de vaci a îmbolnăvit copiii, ci mercurul, aluminiul şi formaldehida din vaccinuri care, aşa cum afirmă ea, ar avea o legătură de cauzalitate cu SHU. P

”Mass-media (cu mici, rare si prompt înăbușite excepții) nu mai sînt demult cîinele de pază al societății, ci pet-ul de pluș al industriilor si guvernului. am vazut toti in ultimele saptamini ca nu se mai scrie nimic din ceea ce nu seamana a gudureala si lingușeala fata de incompetenții din ministerul sănătății, chiar daca asta inseamna ca trei copii sa moara in condiții dintre cele mai suspecte, iar viata altor citorva zeci sa fie in pericol. Ziariștii sint puși sa consemneze toate aberațiile oficiale de parca ar fi adevăruri absolute, iar orice intrebare incomoda lui Rafila sau Cadariu pică inainte sa fie rostită, in ședinta de redacție. s-au facut nenumărate apeluri din partea medicilor din Arges sa se demareze investigații privind vaccinurile toxice administrate copiilor, dar guvernanții sint ocupați cu jocuri de cretini, gen ala bala portocala. azi, am vazut in știrile on-line un joc nou de alba-neagra cu brinzica de vaci.
E nevoie de jurnaliști si anchete independente ca adevarul sa iasa la iveală. asa ca nu-l căutați la televizor”, a scris Olivia pe pagina sa de Facebook. 

Olivia Steer mai explică, fără a avea vreo pregătire medicală, că bacteria E. coli se află în mod normal în organismul nostru şi că devine agresivă când persoana are imunitatea scăzută şi este atacată chimic prin vaccinare.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook