Plăceri nebănuite. Cum poți obține cele patru tipuri de orgasm

Plăceri nebănuite. Cum poți obține cele patru tipuri de orgasm
Plăceri nebănuite. Cum poți obține cele patru tipuri de orgasm

Există mai multe tipuri de orgasm, iar probabil cel mai cunoscut este orgasmul clitoridian, cu care am făcut cunoştiinţă când eram mai tinere şi am început să ne masturbăm. Este cel mai uşor de atins dintre toate tipurile: prin stimularea clitorisului cu mâna, limba sau diferite obiecte.

Este mai simplu să ai orgasm clitoridian singură decât alături de un partener pentru că tu te cunoşti mult mai bine, însă cu puţină răbdare îţi poţi învăţa partenerul cum să îl stimuleze corect, în special în timpul sexului oral. De asemenea, poţi avea acest tip de orgasm şi în timpul sexului intravaginal, prin frecarea clitorisului de osul pubic al partenerului.

Al doilea tip de orgasm este cel vaginal, care este atins doar prin penetrare şi stimularea controversatului punct G (care da, există – se află pe peretele frontal al vaginului, în spatele osului pubian, are mărimea unui bob de fasole şi textura unui burete.

Îl poţi atinge fie singură, fie alături de un partener, indiferent dacă este stimulat cu degetele, cu penisul sau cu jucării sexuale create special pentru asta. Spre deosebire de orgasmul clitoridian, cel vaginal nu se atinge atât de uşor, dar asta depinde de fiecare femeie în parte.

Cel de-al treilea tip de orgasm este unul despre care multe femei se sfiesc să vorbească – orgasmul anal. Un studiu al Universităţii din Indiana a relevat faptul că peste 20% dintre femeile între 20 şi 39 de ani au încercat cel puţin o dată sexul anal, deci poate ar fi timpul să nu mai fie considerat un subiect tabu.

Este de la sine înţeles că prima dată când faci sex anal este o experienţă cu totul diferită de ce ai încercat până acum, deci este nevoie de ceva timp pentru a te obişnui şi pentru a avea orgasm. Pentru a-l atinge este nevoie ca zona să fie experimentată încet, în special dacă eşti începătoare – de preferat după ce deja ai avut un alt tip de orgasm pentru a fi relaxată.

Ultimul tip de orgasm despre care vom vorbi este cel „combinat” – o combinaţie între orgasmul clitoridian şi cel vaginal. Nu multe femei se pot lăuda că l-au experimentat, însă este un orgasm foarte intens, aşa cum e de aşteptat, fiind de fapt două orgasme în locuri diferite.

Tags: ,
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook