Pozitii sexuale care te fac sa slabesti enorm! Vezi echivalentul in efort fizic a fiecareia!

Pozitii sexuale care te fac sa slabesti enorm! Vezi echivalentul in efort fizic a fiecareia!
Pozitii sexuale care te fac sa slabesti enorm! Vezi echivalentul in efort fizic a fiecareia!

Sexul facut cum trebuie poate sa te slabeasca! Exista o serie de pozitii sexuale care pe langa faptul ca iti pot provoca placere imensa, ajuta foarte mult si la arderea de calorii.

Aceste pozitii sexuale sunt usor de realizat si majoritata dintre ele iti fac organismul sa se comporte ca in timpul exercitiilor cardio, esentiale pentru a da jos kilogramele in plus.

Pe langa acest lucru, pozitiile sexuale enumerate mai jos pot creste placerea femeii si efortul pe care il depune este echivalent cu cel depus la o serie de exercitii destinate imbunatatirii circulatiei.

Iata care sunt pozitiile sexuale, de facut dragoste care te fac sa slabesti enorm

Pzitia misionarului

Aceasta pozitie este benefica pentru ambii parteneri. Avand in vedere ca barbatul este mai activ, el va arde mai multe calorii. Insa, in aceasta pozitie, si femeia poate depune efort deopotriva daca misca cu aceeasi intensitate pelvisul. acest lucru asigura o penetrare mai adanca si evident un efort mai mare depus. (efectuata 15 minute, are efectul echivalent a 3 minute de exercitii cardio)

 

Pozitia Pe la spate (capra)

In pozitia Capra, femeia se aseaza in genunchi, apoi se apleaca in fata sprijinindu-se pe coate. Barbatul o penetreaza de la spate, in genunchi. Pozitia este extrem de populara si relaxanta pentru ambii parteneri, cea mai stimulata parte a corpului femeii fiind clitorisul. Din punct de vedere al energiei depuse si al efortului depus, ambii parteneri fac efort in mod egal. Barbatul, prin miscarile trunchiului iar femeia prin rezistenta pe care o opune cu intregul corp. Pozitia pe la spate este considerata una dintre cele mai bune pozitii care antreneaza zona abdominala a barbatilor si cea dorsala a femeilor.(efectuata 15 minute are efectul echivalent a 5 minute de exercitii cardio)
Pozitia Lenesului

Lenesul este o pozitie care il avantajeaza suta la suta pe barbat. Acesta are libertate de miscare absoluta, isi poate privi in voie partenera deci, si excitatia vizuala este mare, si are posibilitatea de a o stimula prin mangaieri repetate. In principiu, barbatul se aseaza culcat pe spate, femeia deasupra lui, sprijinindu-se pe talpi, cu spatele la partenerul ei.

Aceasta pozitie este benefica doar pentru femei, din punct de vedere al activitatii musculare. Zonele pe care femeia le exercita cel mai mult in aceasta pozitie sunt cele ale bratelor si ale pulpelor. Cu toate acestea, in cazul in care femeia isi onduieste mijlocul pentru o penetrare circulara si adanca, este solicitata foarte mult si zona taliei. (efectuata 15 minute, la femei are cehivalentul a 10 minute de exercitii cardio. La barbati efectul caloric este aproape nul).

Continuarea pe lyla.ro. 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook