joi, decembrie 2, 2021

Preludiul cuprinde toate mângâierile și jocurile intime care preced raportul intim. În timpul preludiului este stimulat intregul corp si mai ales zonele erogene. 

Exclusiv femeilor le apartin urmatoarele

Te-ar mai interesa: Ursula von der Leyen: „Este timpul să ne gândim la...

zone erogene: sanii, mameloanele, clitorisul, vulva, vaginul (mai ales punctul G), iar barbatilor: scrotul, penisul si sfarcurile. Zonele genitale sunt foarte sensibile la stimulari. Aceste stimulari trebuie sa fie delicate, or ceea ce este agreabil si excitant pentru cineva poate fi dezagreabil si dureros pentru altcineva.

Barbatul care nu are cunostinte despre intimitatea feminina nu va sti ce anume este excitant pentru partenera sa si o femeie n-ar putea sa-i provoace placere partenerului necunoscand intimitatea masculina.

Preludiul ideal

Este esential ca fiecare sa-si cunoasca  propria

Te-ar mai interesa: Tensiunea arterială oscilantă face ravagii în orga...

intimitate pentru a-l ghida pe celalalt spre propria excitare.

Femeia are nevoie de un preludiu mult mai lung ca al unui barbat. Femeile au nevoie de relaxare inainte de a se bucura de actul intim. Atatarea si preludiul ii dau acesteai timp sa se relaxeze si sa scape de inhibitii. Atingerile lente , mangaierea zonelor neerogene, ii trezesc dorinta de a fi atinsa in zonele erogene. Atingerea usoara a corpului cu degetele si saruturile ii trezesc femeii toate simturile.

În ceea ce priveşte durata preludiului, părerile sunt împărţite. De la câteva minute la câteva zeci de minute, durata

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știe persoanele vaccinate cu Pfizer ...

preludiului diferă de la persoană la persoană. Însă este important să se acorde suficient timp începutului de act sexual, astfel încât să fiţi pregătiţi aşa cum trebuie pentru ceea ce va urma. Dacă preludiul este tratat superficial, unii bărbaţi nu vor fi complet excitaţi pentru a menţine o erecţie fermă necesară pentru penetrare sau pentru o partidă de sex prelungită. Iar femeia nu va obţine nivelul de excitare dorit pentru a-şi pregăti corpul pentru actul sexual. Cât trebuie să dureze preludiul? Atâta timp cât ambii parteneri ajung în starea de excitare dorită.

Te-ar mai interesa: Remediu de excepție pentru inimă! Planta minune ca...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri